Slik redigerer du ut elektriske ledninger fra bilder

 

1.

Åpne ditt digitale bilde i et bilderedigeringsprogram, for eksempel Photoshop. Gjør en u0026 # x201C; Lagre som u0026 # x201D; når bildet er åpent, slik at du ikke endrer originalen på noen måte hvis du gjør en feil mens du redigerer.

2.

Velg børsteverktøyet fra verktøylinjen. Ikonet ser ut som en liten pensel.

3.

Velg en diameter for børsten. Klikk på den nummererte måleren i øverste venstre hjørne av programmet. Klikk i området der nummeret er synlig og juster diameteren tilsvarende. Du kan sjekke diameteren ved å holde markøren over bildet mens børsten er valgt verktøy; markøren viser området børsten skal dekke. Gjør diameteren litt (men ikke mye) fetere enn de elektriske ledningene du skal redigere ut.

4.

Klikk på fargemenyen for å få riktig farge. Velg Color Picker-alternativet og klikk på bakgrunnsområdet som omgir ledningene du ønsker å redigere. Fargeplukkeren vil automatisk finne den best egnet farge i katalogen.

5.

Velg pensel igjen og klikk på ledningene du ønsker å dekke. Du kan klikke og holde til lengre linjer eller bruke raske klikk for korte fargebrytninger.

6.

Pass på at du lagrer endringene før du lukker filen eller skriver ut, slik at du vet Ditt redigerte bilde er bevaret.

Tips og advarsler

  • Selv om du ikke bruker Photoshop, bør bildebehandlingsprogrammet ha lignende alternativer du kan bruke for samme effekt.
  • Du kan ha en slik suksess med å redigere de elektriske ledningene som du kan bli inspirert til å redigere andre irriterende ting ut av bakgrunnen.
  • Hvis børstene også er tykk og tung, kan du endre børstens ugjennomtrengelighet. Du vil kanskje prøve en opacity rundt 50 prosent og bruke flere små slag for å dekke ledningene. Et alternativ langs toppen av siden, nær børstediameteren, vil lese 'Opacity u0026 # x201D; og tilby en prosentandel. Bare klikk på nummeret og bruk glidebryteren for å justere opaciteten.
  • For å lykkes i små mellomrom, forstør bildet på skjermen, slik at du kan være svært presis. Du kan forstørre et bilde ved å velge verktøylinjealternativet som ser ut som et forstørrelsesglass, og bare å klikke på musen for å gjøre bildet større, eller ved å plukke '# x201D; og u0026 # x201C; zoom u0026 # x201D; å zoome inn på bildet til uansett prosentandel du velger. Du kan zoome ut igjen ved å velge 100 prosent når redigeringene dine er gjort for å sikre at de virket.
  • I Photoshop, og i mange andre programmer, kan du angre en bestemt redigering ved å velge '#o; # x201D; fra redigeringsmenyen eller trykke på kontrolltasten og Z-tasten samtidig.
  • Familien bildet du snapped er guddommelig, bortsett fra en ting. Nei, ikke din fetters rare uttrykk; de stygge elektriske ledningene i bakgrunnen. Du kan redigere elektriske ledninger ut av bilder ved hjelp av et bilderedigeringsprogram. (Men vær sikker på at du forlater din fetters rare uttrykk, bare for spark.)