Slik slår du på Fill Flash på en Canon A95

 

1.

Vet hva kameraets blits kan gjøre. Dette betyr å studere og teste de forskjellige alternativene og innstillingene til Canon Powershot A95-brukerhåndboken (se Ressurser nedenfor).

2.

Test flashen makt. Forsøk med forskjellige u0026 # x201C; dark u0026 ​​# x201D; skudd, skyte en med, en uten fylleblitsen, slik at du kan bestemme lysstyrken og hvordan den hjelper (eller gjør vondt) det planlagte bildet. Det er viktig å ha en ide om hvordan du vil se at bildet ser ut før du bruker fyllnadsblitsen, slik at du kan se om belysningen oppnår målene dine.

3.

Eksperiment med blitsens nærhetsområder. Ingen overraskelse, en klar flash brukt nærbilde kan 'blås ut' # x201D; et bilde til et punkt vises det hvitt. Ved å teste forskjellige skudd og avstander, kjenner du de optimale områdene for å bruke fylleblitsen din.

4.

Sett blitsen i riktig modus for det du vil gjøre. På Canon A95, hvis du vil at blitsen alltid skal brennes, må du sette modusen til Flash On (ikonet for lynbolt).

Tips og advarsler

  • Se under u0026 # x201C; Bruke Flash u0026 # x201D; i instruksjonshåndboken (se Ressurser) for bestemte innstillinger.
  • Skygger kan være en viktig del av et bilde 's struktur. \ '# x201D; Bruk en fyll-flash på en god måte, avhengig av hva du vil at bildet skal se ut.
  • Begrepet u0026 # x201C; fyll flash u0026 # x201D; brukes til å beskrive når en fotograf har brukt blitsen til å 'fylle inn' skyggefulle eller mørkere områder av et bilde, og kan være et effektivt verktøy for å øke synligheten og klarheten i bildene dine. Målet med å bruke fylleblits er å bidra til å belyse en scene for å se ønskede detaljer. Her er noen viktige skritt for å bruke en fyll-flash med Canon Powershot A95.