Hvordan lage en 35mm pinhole kamera

 

1.

Rengjør beholderen din helt med eventuelle matpartikler eller venstre produkt.

2.

Hvis beholderen har et plastlokk - Spray maling den svart på begge sider. Du vil også spraye maling både på innsiden og utsiden av beholderens svarte på dette punktet. Hvis du foretrekker å bruke det valgfrie sorte kontaktpapiret på innsiden, kan du gjøre det.

3. Når alt er tørt, må du sørge for at ingen maling skiller og det ikke er støv . Hvis det er på innsiden av kameraet ditt, kan det ødelegge bildene dine.

4.

Lag et tapphull i esken eller boksen i motsatt ende fra lokket / åpningen ved hjelp av en # 10 synål. Dette gir deg optimal åpning av størrelsen. Du er ikke mye større eller mindre enn dette, ellers kan du få for mye eller ikke nok lys til å utvikle dine utskrifter effektivt. Sørg for at nålen ikke la igjen være noe papir eller støv inni.

5

For å lage en lukker for Pinhole-kameraet, må du bare lage en klaff med det tunge, svarte papiret ved å tape det som et hengsel over tapphullåpningen.

p> Legge i papiret: Bruk noe som er sammenlignbart med KODABROMIDE u0026 # xAE; Papir F # 2. Glanset fungerer best. Klipp papiret ned til en størrelse som passer til beholderen din. Tape det sikkert inne i kameraet, motsatt tapphullet. Den skinnende siden er emulsjonssiden, og den må møte pinhullet.

7.

For å utsette papiret for å lage en utskrift, peker du bare på kameraet uansett scene du ønsker fotografi. En tommelfingerregel er å la pinhullet bli avdekket i to minutter i lys sol eller åtte minutter på en overskyet dag.

Hvis papiret negativt er litt mørkere enn du Forvent, ikke vær bekymret - det skal være slik. Utvikle en kontaktutskrift som du normalt ville ha fra en negativ ved å bruke emulsjonssiden av papiret ditt negativt mot utskriftspapiret.

Tips og advarsler

  • Se på tid. Det kan ta øvelse først for å få riktig eksponering. Ta to eller tre bilder av samme scene i forskjellige tidsintervaller for å hjelpe deg med riktig eksponering.
  • Innsiden av beholderen din må være helt fri for støv og rusk.
  • emulsjonssiden av fotografiet er siden som vender mot pinhullet ditt.
  • Ikke gjør pinhullet mye større enn det som er produsert med # 10 syålen.
  • Mens du kan slå et vanlig kamera i et pinhole kamera, er det en grunnleggende måte å lage et pinhole kamera fra hver dag ting du kanskje allerede har i ditt hjem.