Hvordan sette bilder sammen

 

1.

Velg et område i ditt hjem for å vise bildene dine. En større vegg fungerer best for å skape et kunstgalleri. Det bør også være en 'fokal' vegg som blir lagt merke til når du går inn i rommet og kan ses uansett hvor en person sitter eller står. En trapp eller lang gang fungerer også bra for dette formålet.

2.

Lakk veggen en fin skarp hvit. Selv om resten av rommet ditt er malt en annen farge, gir hvitt mer av en kunstgalleri, fordi det hjelper bildene til å skille seg ut og bli sentrum for oppmerksomheten.

3.

Velg et tema for når du legger bilder sammen. Slik gir du autentisitet til 'artistutstillingen'. Å plukke ut favorittfotografier som forteller en historie for din egen tilpassede kunstverk i ditt hjem, er også en fin måte å oppnå dette utseendet på. Favorittferier gjennom årene, barndommens minner eller forholdsmiljøer (slik som første date, engasjement, bryllup), fungerer godt for denne stilen.

4.

Bestem visningen på skjermen . Finn ut om du vil ha et mer tilfeldig kunstgalleri, ved å ha bilder av alle forskjellige størrelser innrammet på veggen, eller hvis du vil ha en rett linje med samme størrelse fotografier på øyenivå. Hvis takene dine er lavere, kan du henge fotografiene fra tak til gulv og fylle opp plassen for mer collageutseende, eller du kan sprenge opp og endre størrelsen på favorittene dine til alle er jevne.

5.

Velg dine farger. Dette er også på tide å bestemme om du vil beholde bildene naturlig farget eller ønsker et mer skreddersydd utseende. Klassiske svart-hvite bilder kan legge til en elegant følelse, og det er mange andre valg også. Det er utrolig hvordan kopiere butikker kan redigere bilder i hvilken som helst stil du vil tilpasse skjermen.

6.

Ramme og legge mat til alle fotografiene i samme stil og farger. Å ha forskjellige rammer eller matting på skjermen har ikke stilen til et kunstgalleri. Velg enkle, for eksempel sorte rammer med hvite matter, slik at bildene dine skiller seg ut.

7.

Heng opp dine ferdige bilder. Du kan henge dem fra standard negler, legge til kjeder på baksiden for en moderne vri eller til og med legge silkebånd til en romantisk stil. Hvordan sette sammen bilder for å lage dine egne tilpassede kunstverk til din Hjemmet handler om å legge til personligheten i prosjektet. Du er den utvalgt kunstneren, fullfør den av hvordan du ser det til rette!

Tips og advarsler

  • Når henger fotografiene dine, bruk et nivå eller en laserlinje for å sikre at de henger perfekt. Et kunstgalleri har ingen skarve bilder på veggene sine!
  • Å vite hvordan du legger bilder sammen for å lage ditt eget tilpassede kunstverk til ditt hjem er en ferdighet som alle kan mestre. Siden det handler om personlig smak og individuelt uttrykk, er det en fin måte å vise frem dine fotografiske ferdigheter ved å lage ditt eget kunstgalleri rett i huset ditt. Alt som trengs, er en tom vegg, litt tid på å hælde over bildene dine og et sett med rammer og matter.