Hvordan utvikle Pinhole Camera Film

 

1.

Fyll den første pannen med utviklerløsningen. Følg alle retninger på pakken når du forbereder kjemikaliet. Fyll den andre pannen med 1 tommers vann. Fyll den tredje pannen med fikseringsløsningen. Fyll den siste pannen med 1 tommers vann. Hvis du har et trygt lys, kan du slå den på. Hvis du ikke har trygt lys, må du fjerne filmen fra pinhole-kameraet i fullstendig mørke for å unngå å skade filmen.

2.

Fjern filmen fra Pinhole-kameraet ditt. Legg filmen i den første pannen. Flytt pannen langsomt i 1 minutt, slik at filmen er fullstendig dekket. Bruk tanger, fjern filmen og sett den i den andre pannen. Flytt den andre pannen i 10 sekunder for å fjerne noen kjemiske rester.

3.

Fjern filmen og sett den i den tredje pannen. Flytt pannen langsomt i 1 minutt. Slå på lysene for å se det negative. Filmen i den siste beholderen i 10 sekunder for å fjerne rester som er igjen av kjemikaliene.

4.

La det negative tørke før det håndteres. Nå som du har en negativ, Du vil være i stand til å lage kopier av bildet ditt for personlig eller profesjonell bruk.

5.

Skann negativet til datamaskinen, slik at du kan lage kopier av bildet. en høyoppløselig bildeskriver. Du kan Send også den opplastede kopien til en fotoprintbutikk for å lage flere kopier.

Tips og advarsler

  • Kjemikaliene som brukes i denne prosedyren er giftige og farlige. Pass på at rommet som brukes er ventilert. Unngå å få kjemikalier på hud, klær eller øyne.
  • Når du har bygget et pinhole kamera, vil du utvikle bildene du tar. For å gjøre det, må du lage et mørkrom. Utvikling av denne typen film ligner på å utvikle 35 mm film. Mens prosessen tar mer tid enn å sende filmen til en utvikler, er det verdt når du er interessert i filmutviklingsprosessen.