Hvordan kjøpe rimelig kunst

 

1.

Kjøp det du liker uten å tenke på ditt kjøp som en investering. Absolutt er ideen om samlingen din eskalerende verdi en tiltalende, men hva er poenget hvis du ikke kjøper kunstverk du vil henge og se på hver dag?

2.

Se opp arbeidet til unge kunstnere. Kunstskoler holder jevnlig kunstutstillinger med verk for salg, vanligvis mot slutten av skoleåret. Du kan også få muligheten til å snakke med kunstnerne. Hvis du gjør det, bør du vurdere å gi dem din e-postadresse og be dem om å holde deg oppdatert på sin karriere. Mange av disse unge artister oppretter nettsteder tidlig.

3.

Overvei å kjøpe smykker. For en rimelig pris vil du kunne kjøpe kunst og samtidig utvide garderoben din. Et kjede eller en dramatisk pin kan gjøre en vanlig svart kjole til en knockout. Se etter smykker kunstnere på kunstmesser eller online. Bare gjør et søk på håndlaget smykker, u0026 # x201D; for eksempel, og du vil komme opp med hundrevis hvis ikke tusenvis av muligheter. Et nylig tilfeldig søk kom opp på www.etsy.com hvor kunstnere legger inn bilder av sitt arbeid og tilbyr smykker til salgs, og www.projectiveart.com hvor pins og øredobber tilbys som 'miniatyrprosjektiv personlighetstester som er skjult som bærbar kunst .

4.

Ta en titt på eBay.com under kategorien av u0026 # x201C; Outsider Art. u0026 # x201D; I denne kategorien finner du vanligvis over 1000 kunstverk til salgs av kunstnere med varierende bakgrunner og talenter. Noen ganger gir kunstnerne informasjon om seg selv som er tilgjengelig gjennom beskrivelsene i oppføringene. Pass på at du stiller alle spørsmålene du har før salget er avsluttet; Sørg også for at du vet nøyaktig hvor mye du vil bruke på frakt.

5.

Delta på galleriåpninger. Du kan finne et rimelig stykke. Noen artister liker å ha sin jobb i samfunnet der den kan ses, og vil være villig til å selge sitt arbeid til en fornuftig pris, spesielt hvis du planlegger å vise arbeidet i et offentlig område.

Begrepet u0026 # x201C; kunstsamler u0026 # x201D; kan fremkalle visjoner av luksuriøse millionærer u0026 # x2019; hjem hvor dyre malerier vises på vegger og storslåtte statuer står på marmor trinn. Selv om denne visjonen sikkert er sant i noen tilfeller, er det også mange kunstsamlere som er vanlige mennesker rett og slett velger å bruke den disponible inntekt de har på å kjøpe kunstverk i stedet for på andre hobbyer eller tidsfordriv. Å finne kunst som er rimelig og tiltalende blir en slags skattejakt for disse kunstelskere.