Hvordan tegne Goku

 

1.

Begynn med å tegne Goku 's head outline. Tegn lett den store ovale formen på toppen av Goku' s head. Tegn omrisset på den nedre delen av Goku ansikt, som er nede på hver side og deretter til et punkt på haken. Merk hvor Goku øyne, nese og munn vil være som retningslinje.

2.

Tegn en linje ned midt i Goku ansikt. Goku har ører der pannen og ansiktet møtes. Goku har trapezformede øyne som er mindre mot midten av ansiktet. Slett andre linjer du trenger ikke lenger.

3.

Goku s hår er sannsynligvis den mest merkbare delen av ham og det mest morsomme å tegne. Hans hår er stort og spikaktig. tre store pigger på venstre side av Goku s hodet og tre mindre på høyre side. Det er også et forsiktig hår på toppen. Hans knast kommer ned i to pigger med et forsiktig hår ned mot nesen. Slett linjen ned midt i ansiktet hans. Legg til elevene hans, hornhinner og øyenbryn. Øyebrynene hans står rett oppe på øynene, det er ingen mellomrom mellom dem. Goku munn er en enkel linje som peker litt nedover i begge ender. Nesen er en buet L. Marker en nyanse for Goku's hake.

Sjekk din tegne og slette alle linjer du ikke trenger lenger. Tegn i Goku hals, skjorte og vest. Han trenger mer detalj på ørene, så de ser litt mer realistiske ut. Du kan skygge i øyenbrynene, fordi de er svarte.

Bruk fargerte blyanter for å fargelegge Goku og nyanse for å få ham til å se mer tredimensjonal.

Tegning Goku er en ferdighet å vise frem til dine venner og familie. Å lære å tegne en Dragonball Z-tegn kan hjelpe deg med å lære å tegne mange andre Dragonball Z-tegn. Alle tegnene har samme grunnleggende ansiktsform: små ansikter, store panner og trekantformede øyne. Du kan forlate Goku i svart og hvitt ved bare å bruke en grå tegning blyant, eller du kan avslutte tegningen med noen fargede blyanter. Goku har svart, skinnende hår, svarte øyne og øyenbryn, en rød vest og en blå skjorte. Du trenger en god tegningspulver til å trekke på lyset og slette linjene du ikke trenger etterpå. Godt tegnepapir vant tynn ut eller rive på grunn av sletting. Du vil kanskje også investere i en god kvalitet viskelær.