Slik kjøper du en digital fotoutskriftskiosk

 

1.

Velg merkevaren til kiosken som passer best for dine behov og budsjett. Kodak er den mest populære og kjente kiosken. De nyere Kodak Picture Maker-modellene tilbyr dobbel bildeopplastingshastighet fra minnekort, redigering i sekunder, raskere skrivere og mindre nedetid. Sony tilbyr fire nye bildestasjonskiosker som er raskere når det gjelder å skrive ut bilder og tilby ulike størrelser og kreativ programvare som grenser, tekst og utklippsbok. Mitsubishi tilbyr et selvbetjeningssystem som kan kobles til et fotofinishing-laboratorium som allerede er på plass. Kiosk Information Systems er den største kioskleverandøren i Nord-Amerika med 3.500 service- og støtteteknologier landsomfattende, og tilbyr hurtigfoto-kiosker på mange steder. Fujifilm Digital fotocenter tar alle digitale medier og kan laste opp bilder til Internett.

2.

Finn ut hva slags service og støtte du trenger. Mange kiosker må startes om igjen i midten av nedlasting eller redigering av bilder, spesielt hvis en kunde laster ned mange bilder. Store klær kan vanligvis ikke fikse dem. Velg en kiosk som har støtte og servicepersonell tilgjengelig til enhver tid.

3.

Finn ut hvilken programvare som er tilgjengelig. Mange som skriver ut digitale bilder vil kunne fjerne røde øyne, zoome inn og forbedre kontrast og farge. Noen kunder vil ha utvidelser. Før du kjøper en kiosk, vil du kanskje ta en undersøkelse for å finne ut hvilke funksjoner kundene dine vil bruke mest.

4.

Velg produktkravene dine, velg en kioskmodell som passer til dine krav og finne ut hvor mange du trenger.

5.

Motta anførselstegn fra forskjellige selskaper. Sørg for at programvare, oppsett og god service kontrakt er inkludert. Du vil kanskje spørre andre digitale utskriftskioskeiere i ditt område hvilket selskap de kjøpte sin kiosk fra, og finn ut om de er fornøyd med tjenesten de mottok.

Digitale utskriftskiosker har blitt svært populære med økt bruk av digitale kameraer. Mange bedrifter ser opptjeningspotensialet til å tilby et sted for kundene å skrive ut egne digitale bilder, og mange bedrifter utvikler nye skrivere og programvare for bedrifter å velge mellom. Hvis du vil kjøpe en digital fotoutskriftskiosk, følg disse trinnene.