Hvordan lage tyggegummi sommerfugler

 

1.

Plasser to røde lakrisstrenger mellom to pinner av tyggegummi, med toppenderne stikker jevnt ut. Disse vil være sommerfuglens antenner.

2. Tape de to stykkene tannkjøtt sammen tett i hver ende for å holde lakrørstrengene slipper ut. Trim lakkrørstrengene til kortere lengde om nødvendig, og bøy hver av dem utover til en liten krøll på enden.

3.

Lag to identiske hjerter for hver sommerfugl ved å tegne dem på byggepapir og kutte dem ut. Gjør hjerteene store nok til at sommerfuglens kjevekropp vil se mindre ut i sammenligning.

4. Legg det nederste punktet i hvert hjerte til tyggegummipinnen kropp med hjerte klistremerker eller andre typer klistremerker. Hjertet skal ligge sidelengs, og skape det som ser ut som en hjerteformet sommerfuglfløye. Legg til klistremerker til resten av kroppen for å skape øyne eller andre funksjoner.

5.

Skriv ut hilsen din, for eksempel 'Happy Valentine's Day u0026 # x201D; på venstre hjertefløye. På høyre hjertefløy skal du skrive navnet ditt.

Tips og advarsler

  • Du kan lage disse sommerfuglene med candy bar eller lollipop i stedet for tannkjøttpinner.
  • Hvis du lager tyggegummi sommerfugler til en annen anledning enn Valentinsdag, kan du lage en mer naturlig form for vingene.
  • Tyggegummi sommerfugler gjør perfekte Valentines for barn eller gratulasjonskort til enhver anledning. De er morsomme, enkle og rimelige. De lager også et flott regnværs prosjekt for deg og barna dine å gjøre sammen.