Hvordan skrive en romantisk kjærlighetshistorie

 

1.

Bestem temaet for kjærlighetshistorien. Temaer for kjærlighetshistorier kan inkludere uberørt romantikk, romantisk komedie, tragedie eller motsetninger-tiltrekke romantikk. Et tema vil avgjøre hvilken type historie romantikken vil innebære, og hvilken type tegn som vil være mer egnet for den historien.

2.

Bestem hvilke tegn som passer til historien ' Karakterene må være passende arketyper for temaet og ha attributter som avslører deres seksuelle og romantiske attraksjon, samt å skyve plottet fremover. For eksempel, i motsetninger, tiltrekker romantikk, kan det romantiske paret inkludere to personer som har motsatte politiske verdier, men deler en felles interesse, for eksempel politikk, som også bringer dem sammen. I 'Romeo og Juliet' ble det unge paret utstyrt med personlige egenskaper som førte til dramaets tragiske slutt.

< p> 3.

Bestem hvilke hindringer det romantiske paret står overfor. Dette kan ofte bestemmes av historiens tema. I motsetninger tiltrekker du storyline, hvis det romantiske paret har forskjellige politiske synspunkter, så opprett hindringer som vil øke spenningen mellom paret. For eksempel kan man kjøre for borgmester, mens den andre er kampanjebehandleren som jobber for sin motstander. Ikke alle hindringene er eksterne. For eksempel kan tegnene 'interne feil' skape hindringer. I 'Pride and Prejudice' kunne Darcy og Elizabeth ikke se hvordan de var for hverandre på grunn av deres fordommer.

Plot historien. Lag scener som avslører hvordan disse spenningene trekker tegnene nærmere sammen. Derfor må du sørge for at det er mange scener som avslører seksuell tiltrekning og nærhet mellom elskerne. Gi leserne en grunn til å rote for tegnene. Etter å ha fastslått hindringene, opprett en rekke plottepunkter som vil øke spenningen for parene og holde dem fra hverandre under historien. For eksempel oppdager kampanjesjefen opplysningene om potensiell elsker som kan ødelegge kampanjen i motsetningene. Hvordan hun håndterer denne informasjonen, vil øke spenningen og tvinge tegnene til å svare på måter som vil presse plottet fremover.

5.

Velg en avslutning for historien. Noen forfattere liker å holde sluttene åpne mens de skrives. Men det gjør ikke vondt for å få en generell ide om hvordan man skal avslutte historien. Romantiske kjærlighetshistorier slutter vanligvis på to måter --- enten paret overvinne sine hindringer og ender opp sammen eller de ikke klarer å overvinne sine hindringer og bryte opp Noen temaer, som tragedier, vil ha endringer som er uunngåelige. Uansett tema, velg en slutt som vil fungere best for tegnene og historien.

Romantiske kjærlighetshistorier er en populær sjangre av fiksjon. Alle elsker en god kjærlighetshistorie. Selv om ikke alle romantiske kjærlighetshistorier nødvendigvis må passe inn i romansk sjangeren, deler de generelle formler som fungerer bra. Før du skriver en romantisk kjærlighetshistorie, er det viktig å vite hvordan man skal strukturere karakterutvikling og plott for å skape en kjærlighetshistorie som er minneverdig og rettidig.