Hvordan tegne Clowns

 

1.

Sett opp et arbeidsområde på et flatt bord. Noen av de beste tegningstabellene er de som er laget bare for kunstnere, men noe bord vil gjøre. Pass på at du har rikelig med vanlig skisse eller kunstpapir, og noen få skarpe blyanter, og gjør deg klar til å lage et kunstverk. Tegning av klovner er morsomt.

2.

Tegn en oversikt over klovnehodet ditt. Den skal enten være rund eller oval. Klovnehoder er vanligvis litt mer unormale enn en vanlig persons hode. Etter at du har opprettet størrelsen og formen på hodet ditt, trekker du klovnenes ansikt. Ansiktsuttrykk og egenskaper er svært viktige for å gjøre din egen klovne personlig. Ta deg tid og vær kreativ.

Legg til et sett med større enn livsører, noen store store blå øyne, en stor rund rød nese, to runde rosa røde kinn og to fulle røde lepper. Ikke glem noen bozo clown oransje krusete hår, og skygge clownene ansikt hvitt. Du kan lage en lykkelig klovn eller en trist klovn avhengig av munnformen. Bruk fantasien din.

4. Legg hatten på klovnehodet ditt. Velg en lys farge som gul eller grønn. Hatten din kan trekkes høy eller bred, stor eller veldig liten. Legg til noen røde prikker og en stor gul tusenfryd som strekker seg ut av hatten din. Selvfølgelig kan du velge din egen fargekombinasjon, og hvilken som helst type blomst vil gjøre. Klærne er fargerike, så velg farger dine godt.

5.

Tegn en oversikt over din clowns kropp. Gjør han rund og jovial. Tegn noen armer og ben og legg et stort, lyst baggy jumpsuit på rammen. Skygge hendene hvite for å skildre et par hansker og gi ham et overmålt sort svart glitrende støvler, jumpsuiten kan være i hvilken som helst farge eller mønster, men prøv å gjøre det lyst og opptatt. Det flotte med å tegne klovn er at de er ditt mesterverk. Vær original.

6.

Topp av c lavt bilde ved å tegne en paraply i den ene hånden og en ballong i den andre. Eller kanskje kan han holde en bunke ballonger som tar ham å seile inn i himmelen. Du velger hans rekvisitter. Når du er ferdig med å tegne din klovn, vær stolt. Du har nå lykkes med å tegne en klovn.

Tips og advarsler

  • Pass på at tegningstabellen er riktig høyde og godt opplyst. Tegne klovnene bør være en positiv opplevelse, ikke ubehagelig.
  • Noen berømte klovner er opphavsrettsbeskyttet. Når du tegner bilder av klovnene, bruk din egen fantasi. Du vil ikke uhell tegne din egen versjon av en klovn, ringe det selv og finne ut at det allerede tilhører en annen artist.
  • Tegning klovn er lett for en kunstner, litt vanskeligere for en nybegynner, men mulig for alle. Den største fordelen med å tegne klovnene er deres allsidighet. Selv amatøren kan tegne en interessant klovn. Bilder av klovner er noen av de vakreste kunstverkene, så selv om du ikke er kunstnerisk talentfull, gjør din beste jobb, følg noen enkle retningslinjer og tegne din egen versjon av en klovn. Gitt det enkle med å lage klovnskap, gå for det; du er bundet til å lykkes.