Hvordan tegne en støvel

 

1.

Tegn en diagonal oval i bunnen av støvelen. Tegn en halv oval for den øverste delen av støvelen. Øverst på denne andre ovalen tegner du en kurve med kurven som runder nedover. Denne topphalv ovalen skal se litt ut som en kopp.

2.

Tegn toppen av støvelen litt som et rektangel med hjørnene avrundet. Tegn en kurve under bunnen av bagasjen som følger samme form som den nederste delen av fotens fot. Dette vil være ensidig av støvelen din.

3.

Tegn buede linjer for å koble de øverste og midtre delene av støvelen. Tegn buede linjer for å koble både nederste og midtre del av støvlene. Hvis en linje trekkes med kurven går innover, vil støvelen virke for stor til foten, men hvis kurvene går utover, vil støvelen synes å bøye seg.

4.

Slett nederste del av mellomformen og den øverste delen av bunnformen. Disse retningslinjene er ikke lenger nødvendig.

5.

Begynn å legge til detaljene. Ulike støvler har forskjellige detaljer. For denne støvelen tegner du en tunge øverst som ser ut som et slank rektangel med en kurve øverst. Trekk søm på sidene av støvelen.

6.

Legg lakken til støvelen ved å tegne dobbelt kryss-linjer.

Tips og advarsler

  • Se på bilder av støvler for referanse. Støvler kommer i mange forskjellige design.
  • Når snø faller, kan karakteren din ha på seg noe tyngre enn sko. Støvler kommer i alle typer og design, men den grunnleggende oversikten over en oppstart er vanligvis den samme. Støvler kan virke komplekse, men de er fulle av svært enkle linjer som er enkle å plassere riktig på tegningen.