Hvordan bli en amatørfotograf

 

1.

Har utstyret ditt. Dette kan være noe så enkelt som å ha et godt kamera. Du kan få gode for mindre enn $100, og du kan også gå med et digitalt format for en anstendig pris. Det er alt utstyret du virkelig trenger, og du kan være på vei til å bli den fotografen du vil være.

2.

Bestem om du vil selge din arbeid. Du kan bli overrasket over de ulike stedene som arbeidet ditt kan selge. Du kan prøve å legge det inn på statsmesser og vise det på dine egne vegger. Dette vil gjøre det enkelt for folk å se arbeidet ditt så vel som for folk til å forstå hvem du er som fotograf.

Bestem om du planlegger å bli med farge eller svart og hvitt, eller hvis du vil gjøre begge deler. Når du begynner å ta bilder , kan du bestemme at farge er akkurat som det du allerede ser, og du kan bestemme at svart og hvitt er mer for deg. Dette er greit og vil gi en ny dimensjon til arbeidet ditt. Det vil også hjelpe deg med å få erfaring med det ordningen .

Finn ting å ta bilder av. Dette kan virke som en no brainer, men du bør tenke på hva du tar bilder av. Du kan finne ut at et gjerde i din bakgård becom er noe som virkelig er dramatisk og gir noen flotte bilder.

5. Ta kameraet ditt overalt. Du vet aldri når det store skuddet skal vise seg. Hvis du har kameraet med deg hele tiden, vil du være mer sannsynlig å faktisk få det og ha et godt skudd også.

Tips og advarsler

< li> Gi opp.
  • Fortsett å ta bilder, du blir bedre med tiden.
  • Du har sikkert tatt bilder i lang tid. Kanskje du trodde at du kunne være en fotograf på en gang. Vel, du kan med litt tid og litt øvelse. Les videre for å lære å bli en amatørfotograf.