Hvordan lage fotografiske bakgrunner

 

Bærbar og enkel

1.

Tie fargestoff flere hvite ark av god kvalitet. Tie fargestoffer hver i en annen fargevariasjon. Bruke disse er like enkelt som å henge dem fra en vegg med trykknapper!

2.

Finn en gammel projeksjonsskjerm som står på stativ med ruller. Butikkbutikker og verksted er gode steder å se etter disse. Pass på at projeksjonsskjermen er i god form når den rulles ut. Bruk selve skjermen som et bakteppe, eller draper slipsfarget ark over det. Dette skjermbildet vil enkelt tilpasse seg hvilken som helst høyde du vil at den skal være, så den er veldig allsidig.

3.

Kjøp et trykt ark eller dyne i utformingen av et barn populær tegneseriefigur Drap dette over projeksjonsskjermen eller heng den fra veggen med trykknåler. Kjøp også utstoppede dyr eller figurer for å matche temaet på teppet for å bruke som rekvisitter for barnet å holde. Du vil ha en veldig søt bilde!

Bruk eksisterende veggdekor eller lukkede gardiner hvis du skyter innvendig. Hvis du skyter ute, se etter full, høy busker eller busk å bruke som et bakteppe. Stage en innstilling som ser bra ut ved å utgjøre folkene og deretter se på hva som ligger bak dem som kommer til å ligge i kameraets visningsplass.

Stasjonære bakgrunner

1.

Plasser en vegg i rommet du bruker til å håndtere flere forskjellige utseende. Legg en veldig lang gardinestang langs toppen av veggen. Kanten av de slipsfarvede arkene vil glide på gardinestangen. Endre design eller farge av blader etter behov. For et mer glamorøst utseende, hang flere rene paneler på stangen i forskjellige nyanser av pastell.

2.

Kjøp en liten elektrisk peis. Noen ganger kan du få disse på gårdssalg. Det trenger ikke å fungere. Kjøp 2 ark murstein designpanel. Spik disse arkene til et veggområde. Du kan bare bruke mursteinbakgrunnen, eller du kan flytte peisen til forsiden av den. Dekorer peisen etter sesong. Legg til en vakker kurvstol og scenen din er klar.

3.

Hold hele bakgrunnsrommet sammen ved først å spike mursteinpanelet på plass, og fest deretter gardinstangen over toppen av det. Heng slipsfarget ark over mursteinpanelet for å skjule det fra utsikten, eller andre fargeblad å blande med innredningene.

4.

Kjøp et lite kunstig juletre. Også kjøpe en pose med quilt batting. Åpne quiltbatten og spred den ut foran mursteinpanelet for å se ut som snø. Plasser det lille, grønne juletreet på quiltbatten til den ene siden av panelen. Du har nå en utendørs vinter scene! Legg blinklys til treet for en god effekt.

Fotografiske bakgrunner kan være så enkle eller så eleborate som du vil at de skal være. Hvis du har et studio, kan du bygge dem for å være permanent, eller du kan ha flere som er midlertidige og bærbare. En god fotografisk bakgrunn er bare begrenset av fantasien din. Her er noen tips for å komme i gang.