Hvordan studere arkitektur

 

1.

Finn online kilder for arkitekturstudie. Internett er det beste stedet å starte for uavhengig arkitekturstudie, fordi du kan lese eller høre og se lysbildefremvisninger, bilder og videoer av noen av verdens beste arkitekturer. Alt fra komforten til ditt eget hjem. Så bruk ressursene nedenfor som utgangspunkt, og gjør litt surfing for å finne et kurs som passer bra for deg. De fleste tilbyr muligheter til å lytte til forelesningene via lydfiler. Du kan lytte til datamaskinen din, eller laste dem ned på en spiller eller brenne dem på en CD og lytte på pendelen din, morgenjoggen din, uansett. Noen tilbyr videoer som du kan se. Du kan også bare laste ned forelesningsmaterialet og lese det på egen hånd. Velg hva som passer best for deg.

Når du lytter, se eller les kursmaterialet du har valgt, ta ut notisboken og pennen eller blyanten og ta gode notater. Sett ned hovedpunkter som dekkes av hvert forelesning. Hold styr på de viktigste arkitektoniske termer, konsepter og ideer som presenteres. Merk spørsmål du har som forblir ubesvarte, eller konsepter som kan kreve videre studier for full forståelse.

3.

Gjennomgå notatene dine regelmessig. Det er best hvis du kan ta 10 minutter eller så rett etter at du har gått over materialet for å lese gjennom notatene. Informasjonen er fortsatt frisk, og du kan huske hva dine kryptiske setninger betyr hvis du vurderer dem umiddelbart. Skriv ned eventuelle andre tanker du har under den første vurderingen, eller legg til mer materiale som du tenker på når du leser dine egne kommentarer.

4.

Gå gjennom notatene dine igjen på slutten av dagen eller slutten av uken. Du har hatt mer tid til å tenke på informasjonen du har hørt, og du har kanskje glemt noen ting. Forfriskende hjernen din på dette tidspunktet ved å gå over materialet igjen vil gi deg en mye bedre forståelse av vilkårene og konseptene. < /p>

5.

Når du har fullført nok kursarbeid som du forstår de grunnleggende ideene, ta deg selv på en ekskursjon. Få noen venner eller gå med familien. Besøk et lokalt arkitektonisk museum, hvis det er en rundt, eller bare kjør rundt i byen eller byen og sjekk ut de arkitektoniske elementene. Del hva du har lært. Hvis du er kjent med noen få personer som er kunnskapsrike om ting arkitektoniske, kan du se om du kan få dem til å gå sammen og dele sine innsikt også. Ta kunnskapen i praksis, og se virkelige eksempler på konsepter, er den beste måten å være sikker på at du beholder informasjonen.

6.

Fortsett å få mer informasjon og utvide kunnskapsbasen. katalog av arkitektoniske nettsteder eller blogger. Se på lysbildefremvisninger og videoer av berømte ruiner og bygninger. Se på bøker om arkitektur (gratis fra ditt lokale bibliotek) eller bla gjennom de tilhørende tidsskrifter og en større bokhandel.

7. < / p>

Gjør litt forskning på lokale klasser på arkitektur. Det kan være et fellesskapskursus tilgjengelig, eller et voksenopplæringssenter eller et arkitektfirma som tilbyr seminarer. Registrer deg for en som høres interessant. Kjenn litt av materialet, hvis kurset er grunnleggende, men du får en annen side og du vil kunne stille spørsmål og få svar på live.

8.

Fortsett å lete etter eksempler overalt hvor du går. Du kan ikke finne en bygning uten å finne arkitektur av noe slag, enten det er bra, dårlig eller stygg. Hold øye med. Legg merke til stilene du er tegnet for, og de som ikke appellerer.

9.

Planlegg en tur for å besøke steder som har mer arkitektonisk interesse. -Statsreise til en større by, eller en langrenns tur eller et tverrkontinent-tur. Planlegg så ekspansiv en tur som din tid og penger vil tillate. Ta litt tid på å undersøke områdene i området du vil se. opp på hva andre har skrevet om dem. Vet hva du leter etter, og planlegg hvordan du får mest mulig ut av tiden din. Gå så og nyt den nye, dype arkitektoniske kunnskapen når du utforsker et nytt sted.

10.

Endelig, hold det friskt! Alle trenger oppdatering. Det er endringer i alle bransjer, alle fagområder, alle kunst og vitenskap. Så abonner på et blad som dekker arkitektur, finne god nyhetsdekning og oppdateringer på nettet, eller fortsett å ta kurs, lese bøker, besøke nye steder og snakke med folk som også er interessert i arkitektur. Du kan alltid lære mer.

Du trenger ikke å være på college for å studere arkitektur, det er mange ressurser tilgjengelig for å lære om denne kunst og vitenskap som har eksistert i tusenvis av år. Du kan gjøre din individuelle arkitekturstudie så intensiv eller så lett som du liker . Selvfølgelig, jo mer du legger inn, desto mer kommer du ut av opplevelsen. Les videre for å lære å studere arkitektur.