Hvordan markedsføre bøkene dine på Amazon Kindle

 

1.

Gå til Amazon og finn overskriften 'Funksjoner og tjenester' nederst til venstre på skjermen. Klikk på 'Selger med Amazon' og velg 'Publiser på Kindle' -alternativet. Registrer deg for din egen Digital Text Platform-konto. Dette vil være den kontoen du bruker til å laste opp bøkene dine, pris dem og overvåke salget.

2.

Formater manuskriptet ditt som du vil at det skal vises for Kindle. Sidemarginene skal være mellom 1 og 1,5 tommer hele veien rundt. Sett inn avsnittene på .05. Linjeavstanden skal være 1,5. Disse dimensjonene er ikke satt i stein, men de fungerer bra for visning på en tenne. Bruk en nettvennlig skrift. Times New Roman sett på 12 poeng er optimal. Lagre arbeidet ditt som en Word-fil eller en HTML-fil. Don ' t nummer sider. Dette skjer når DTP formaterer boken din ved opplasting. Kontroller manuskriptet grundig før du klikker på 'Publiser' -knappen. Kampanjeprosessen din vil bli bortkastet hvis kundene kjøper en bok som er full av feil og deretter gir deg dårlige anmeldelser.

3.

Logg inn på Digital Text Platform-kontoen din og følg prosedyrene for opplasting og prising av boken din. Klikk på boken du vil laste opp på kategorien 'Min hylle'. Fyll ut all informasjon om boken din, inkludert navn, prisinformasjon og omslag for boken. Når du har oppgitt all informasjon, laster du opp boken til Digital Text Platform. Det tar to eller tre dager før en bok er levende i Kindle-butikken. Vær særlig oppmerksom på produktbeskrivelsen. Dette er en av de viktigste aspektene ved å fremme boken din på Kindle. En interessant bokbeskrivelse, sammen med et iøynefallende dekke, samarbeider for å lokke leserne til å kjøpe boken din over tusenvis av andre tilgjengelige.

4.

Ta med en lenke på din personlig nettside til Amazon-siden der boka er oppført. I din tenne bok notering, spør hvem som kjøper boken for å legge igjen en anmeldelse. Anmeldelser kan bidra til å selge flere kopier av Kindle-utgaven din. Tilbring tid i Kindle community forum, kommunisere med tenne eiere og fremme boken din til dem. Å snakke med kjøpere direkte er en effektiv måte å hjelpe markedsfør din Kindle eBok.

Amazon Kindle er en ebook-leser introdusert i 2008 som gir Kindle-eiere tilgang til tusenvis av elektroniske bøker. I sammenheng med Kindle, introduserte Amazon Digital Text Platform, som gjør at noen forfattere med en bok kan registrere seg og selge sin bok på Amazon. Dette gir selvutgitte forfattere muligheten til å gjøre sitt arbeid tilgjengelig for Kindle kundebase. Å sette opp en bok for Kindle er lett å gjøre og kan resultere i betydelig salg som ellers ville vært utilgjengelig.