Slik sender du undervisningsideer til utgivere

 

1.

Tenk på dine læringsideer og hvordan du kan kondensere dem på en side. Denne siden med informasjon blir salgsbrev eller spørring. Utgivere får hundretusenvis av bokideer hvert år, og mange av dem er fryktelige. Utgivere vil ikke sitte gjennom timer med å lese hvert manuskript, så de har vedtatt spørreskjemaet, som også brukes av film- og fjernsynsindustrien. Et spørreskjema med en eller to sider gir en krok (en eller to setninger av boken), en kort oppsummering og en hvilken som helst skrivebakgrunn som kan styrke legitimasjonene dine. Siden dette er det første som en bokutgiver vil se, må brevet være eksepsjonelt. Husk at dette er en salgsstrek, så fjern noe 'fett' og kutt rett til jakten. Ikke kast bort forlagets tid. Pass på at kroken er kjempefint og formidler hele ideen til boka. Dette er hva forlaget vil bruke senere til å selge boken til forbrukerne.

2. < / p>

Bestem om du vil skrive manuskriptet selv. I den ideelle verden sender en etablert forfatter en spørring om en ide, og forlaget godkjenner ideen. Den sender forskuddsbetaling til forfatteren, som begynner å skriv boken. Men hvis du aldri har publisert noe og er uoppfordret (ikke har en agent), vil du være heldig bare for å få et selskap til å lese søket ditt og vise interesse. Mest sannsynlig vil det neste ønske å se manuskriptet. Hvis manuskriptet ikke er ferdig, vil det trolig gå videre til neste spørring. Hvis du er en forfatter, har ingen hørt om og / eller du ikke har en agent, vil du først skrive manuskriptet.

3.

Bestem om du vil å forfølge en agent eller bokutgiver først. Litterære agenter er allerede etablert i bransjen og har mange kontakter. De vil gi deg en fordel og hjelpe deg med å få søket etter de riktige personene. Å finne en agent er mye som å finne en bokutgiver. Du må få kontaktinformasjon og sende inn spørringen. Hvis agenten liker ideen, vil han sannsynligvis ønske å lese synopsis (kort oppsummering av boken) eller hele manuskriptet. Hvis han mener du har det riktige konseptet, har han vil være enig i å representere deg. En anerkjent agent vil ikke ta noen penger foran. Den eneste måten han vil tjene penger på, er hvis du lager et salg. Husk det når du ser.

4. < / p>

Nettverk og finne kontakter. Det finnes flere måter å finne litterære agenter og bokutgivere. For et årlig abonnement kan du bli med på Writers Market og få tilgang til sin database av bokutgivere og agenter. i 'Hollywood Creative Directory', som gir mange andre kontakter. Delta på lokale lesninger, besøk bokhandel og delta på forfattereverksteder eller seminarer. Du møter folk som deler dine interesser og kan 'kjenne noen som kjenner noen'. Du kan også bli involvert i lokale forfattergrupper. Alternativene er ubegrensede.

5.

Send inn ditt spørsmål og brev. Bokbransjen har en tendens til å jobbe veldig sakte. Siden utgivere mottar så mange nye ideer hvert år, vil det ofte ta måneder å høre tilbake om en spørring og opptil et år på et manuskript. Du må være tålmodig og vent på det. Utholdenhet er en mye nødvendig dyd i forlagsbransjen.

Så du har noen gode læringsideer du vil uttrykke gjennom en bok som kan bidra til å revolusjonere næringen. Hvor begynner du? Du er en nåværende eller tidligere lærer uten formell utdanning på engelsk eller journalistikk. Du må først forstå hvordan publiseringsvirksomheten fungerer, og hvilke utsalgssteder kan være egnet for bokidéen din.