Hvordan lage miljøkunst

 

1.

Hold øynene skrelles. Mens du går på stranden, i skogen eller til og med nedover en enkel fortau, hold øynene dine åpne for miljøkunstmuligheter. Det er en strøk av redwoods i Nord-California som alltid er graced med en fin logg arrangement eller to fra en mann som bor i nærheten og skaper miljøkunst under hans vanlige treks. Det er alltid en glede å gå på disse stiene.

2.

Velg en plattform. Når noe har kunstnerisk fanget øyet, som en haug med logger i en skogglen, ta sikkerhetskopi og ta en gander på omgivelsene til du ser hvor kunsten skal settes opp. Glen kan ha en liten høyde, hvor du kan plassere den høyeste loggen og kaste de andre ned derfra.

3.

Velg medium. I eksemplet ovenfor har du allerede valgt logger. Men du kan også legge til noen steiner, mose og smusspeler for å jevne ut mesterverket ditt eller legge vekt på hvor det er nødvendig.

4.

Sett elementene på plass. Ordne dine logger, mose, steiner og smuss inn i en behagelig palett, som en gigantisk totempolle omgitt av sovende bjørner. Du kan finne trekantede bergarter for å plassere som bjørnene. ører og tenner og fest mos til totempolen for å skape ansikter.

5.

Bestem om det trenger ekstra forbedringer. Kanskje du vil sette to hvite bergarter som øyne på alle bjørnene eller en kvisthatt på den sentrale totempolen. Du kan også ønske å sikre kunsten din med tråd eller negler, så lenge de ikke utgjør farer for noen andre som kan gå forbi eller ødelegge trær eller andre levende ting.

p> Sikre kunstverket ditt. For å gjøre arbeidet ditt litt tadere enn neste regndusj, kan du sikre brikker av skapelsen sammen med ledning, tyngre ledninger, skjerf, tau, negler eller skruer i fallne trunker eller andre stykker som ikke er i live eller noe annet du kan sikre arbeidet med det som ikke forstyrrer eller dreper noe.

7.

Slå sammen noen menneskeskapte elementer i arbeidet ditt. Dette tar miljøkunst til neste nivå, koblingen av det organiske og naturlige med de menneskeskapte og industrielle. Eksempler på dette kan ses i arbeidet til Christo og Jeanne-Claude, som har tatt dette skjemaet i store mengder. Du kan bli litt mindre ved å henge en ramme på forsiden av en clearing med wire, installere poler nær trær for å drape interessante stoffer, pakke tynne spoler av metall rundt trær for å lage slanger eller en hvilken som helst annen kombinasjon du kan tåle.

Tips og advarsler

  • Bygg et sandslott teller som miljøkunst. Det gjør også en slampai ... med mindre du spiser den.
  • Ta tips fra miljøkunstnere Christo og Jeanne-Claude som gikk så langt som å pakke en romersk mur i Italia og drape Central Park.
  • Hvis du skal gå så langt som Christo og Jeanne Claude, bør du virkelig spørre tillatelse fra de rette myndighetene. Ikke alle parkere vil gjerne finne parken blitt drapt.
  • Aldri ødelegge miljøet du jobber med for å skape din kunst. Arbeidet ditt skal forbedre det, omorganisere det eller legge til det, ikke drep det. Etser navnet ditt inn i et tre, graver et smilende ansikt gjennom en kløverplast eller sprøytemalingskaktus teller ikke som miljøkunst. Det teller som ødeleggelse.
  • Miljøkunst kan være like enkelt som en haug med steiner du har ordnet på vei eller så forseggjort som å forene en hel strandfront med en grense av skall. Du kan lage miljøkunst ved å spille av miljøet, et mest fortryllende lerret. Den meste miljøkunst er skapt av elementer som allerede er i miljøet, og de fleste varer ikke lenge, da Mother Nature kan være en sterk kritiker. Du kan lage miljøkunst med et skarpt øye, en enda sterkere fantasi og noen enkle trinn.