Hvordan male Bream Bruk en Airbrush

 

Lag Stencil

1.

Finn en tegning av bream som du vil airbrush. For å lage stencilen som du vil bruke som en guide for airbrush fisken, spor denne tegningen på et ark med en blyant eller markør. Spor bare detaljene du vil ha i din brasam (øyne, skalaer, finner, munn eller hva som helst). Bildet du velger må være et nærbilde (ingen åpne linjer) for å sikre at den gjør en god sjablong for ditt airbrush-prosjekt.

2.

Bruk X-Acto kniv å kutte langs linjene, som vil skille delene av fiskens stencil. Hold brikkene sammen når du skar dem ut. Hoveddelen av fisken kan bli kuttet i forskjellige deler til detaljene du skrev, noe som er greit.

3.

Ta tak i hoveddelen av fiskens stencil kan være i separate stykker) og plassere den på overflaten som du skal luftbørste (papir, lerret, veggen, kroppen, uansett hva du velger som malingsoverflate). Hold det på plass med hånden eller litt tape.

Klargjør Airbrush

1.

Velg din første airbrush-farge du vil bruke. En lettere farge for basen vil hjelpe de andre fargene til å virke mer levende. Fyll krukken / koppen minst halvveis full av maling. Fest lakkskruen / koppen til airbrush pistolen i det utpekte området og drei det med klokken til det er tett.

2.

Fest den ene enden av luftslangen til luftkilden din (drivmiddel eller kompressor) og den andre til airbrush pistolen. Vri regulatoren på toppen av drivstoffet med urviseren eller vri på bryteren for kompressoren.

3.

Trykk litt på airbrush pistol utløseren (eller trekk tilbake på den, avhengig av modell av airbrushen) for å utvise malingsdysen. Påfør et lett lag med maling over hele stencilen som du har på plass. Siden dette er basen, trenger du ikke å bekymre deg for detaljer på dette nivået.

Airbrush Bream

1.

Endre lakkfarge din airbrush. Hvis du har flerfarget glass eller kopper, skift bare koppen / krukken til neste farge og spray i noen få sekunder på et skrape stykke papir for å kvitte deg med den lille resten i pistolen. Hvis du ikke har flere kopper, må du rengjøre koppen / krukken med vann, rengjøringsmidler eller oppløsningsmiddel og kjøre den gjennom airbrush pistolen ved å engasjere avtrekkeren til den kommer ut klar. Dette må gjøres hver gang du vil bytte farger hvis du bare ha en fargekopp / krukke.

2.

Ta tak i neste største del av stencilen. Dette kan være en stor fin, noen striper, uansett. Plasser den der du vil på oversikten over fisken du nettopp har malt. Hold den på plass med fingrene eller tape og påfør et annet lag med maling.

3.

Syklus gjennom stencilbitene (fra større skala biter til mindre detaljer) for å fullføre fi sh. Bytt malingsfargene etter behov. Bruk forskjellige nyanser av samme farge for dimensjon ved å legge til noe hvitt eller litt svart i fargen du allerede bruker. For å oppnå en morsom dimensjonal effekt, start ved kantene på den valgte stencilen din og gjør en lett airbrush-jakke rett rundt kantene, mens du avstår fra å spraye noen maling i midten av stencilen. Dette bør gjøre skjemaet ta mer form og dybde.

4.

For å fullføre designet, skisser fisken din med en mørk farge (hvis du ønsker denne effekten). Plasser din airbrush-pistol omtrent en tomme unna arbeidsflaten og følg utsiden av fisken din og eventuelle andre indre linjer du vil markere. Slip avtrekkeren når du er ferdig med å skissere.

Tips og advarsler

  • Rengjør airbrushen med vann, rengjøringsmidler eller løsemidler så snart du er ferdig med hindre tøfler.
  • Å lage kunstformer med airbrush kan være en skikkelig godbit. Lysmalemåten drives av en tvungen luftkilde og kan manipuleres til forskjellige morsomme former med dybde, skygge og dimensjonale effekter. Lære å skaffe ønsket form og produkt, for eksempel en luftbrent brasamfisk, kan ta litt øvelse, men det er verdt innsatsen. Å lage en stencil for å hjelpe til med opprettelsen av airbrush-fisken, vil hjelpe ditt kunstneriske uttrykk til å bli virkelighet.