Slik legger du til en lenke til et bilde

 

Slik legger du til et link til et bilde

1.

Last opp bilder på nettstedet ditt. Du kan gjøre dette ved å følge instruksjonene fra webverten eller ved å bruke webdesignprogramvare. Når du plasserer bildene dine, vil du kunne legge til HTML-koden som trengs for å opprette en kobling.

2.

Åpne HTML-editorprogrammet du brukte til å lage ditt nettsted. Klikk på 'HTML rediger' for å gjøre endringer. Sett inn følgende kode: u0026 lt; a href = 'page2 u0026 gt; img src =' image.jpg 'u0026 gt; / a u0026 gt; side 2 - her erstatter du nettsiden på nettstedet ditt som du vil koble bildet til. image.jpg - er filnavnet på bildet. Klikk på 'OK' for å laste opp koden.

3.

Gå til webområdet ditt for å forsikre deg om at lenken er aktiv. Avhengig På typen web hosting du bruker, må du kanskje bruke en annen type kode for å opprette linken.

4. Hvis du bruker et program som Dreamweaver til å lage ditt nettsted, undersøk hvordan du legger til linker til bilder, ettersom du kanskje ikke trenger å endre koden. Webdesignprogrammer ble laget for de som ikke vet mye om HTML og andre typer datakode.

5.

Sjekk koblingene på nettstedet ditt for å sikre at de fortsatt er aktive. Lenker som er inaktive, vil irritere de som surfer på nettstedet ditt, og kan føre til at de forlater uten å se alt du har å tilby på nettstedet.

Å legge til en kobling til bestemte bilder på nettstedet ditt er en fin måte for de som surfer på nettstedet ditt for å bevege seg gjennom det. Du kan bruke HTML-kode for å sette inn en lenke under eller over et bilde. Brukere vil finne nettstedet ditt enklere å bruke og mer interessant.