Hvordan finne ut hvem en e-postadresse tilhører

 

Hvordan finne ut hvem en e-postadresse tilhører

1.

Send personen hvis du har en potensielt riktig adresse, og spør henne om hvem hun er. Vær spesifikk om hvorfor du vil vite denne informasjonen (for eksempel 'Jeg' skriver en artikkel om ADHD, og ​​jeg ble informert om at du ville være en kvalifisert lege for å bruke som kilde.) Sørg for å oppgi din grunn for å kontakte denne personen umiddelbart, spesielt med hvor mye spam den gjennomsnittlige personen får. Hun vil ikke lese hele eposten før du kommer til poenget.

2.

Se ved navn ved siden av e-postadressen. Vanligvis når folk fyller ut brukerinformasjon fyller de inn sitt fulle navn. Vær imidlertid oppmerksom på at noen har samme navn, så ikke antar at fordi navnene er like, er dette personen du leter etter. Oddsen til personen du leter etter, kjenner personen som sendte deg en e-post, kan være litt slankere skjønt.

3.

Google personens navn med søkeordet ) 'e-post' eller 'e-postadresse'. Hvis denne personen har et nettsted eller har lagt igjen en kommentar et sted med en e-postadresse, kan denne informasjonen vises. Hvis du vet hvor personen jobber, kan en arbeids-e-postadresse være mer nøyaktig.

4.

Bla gjennom e-postkataloger (for eksempel Yahoo.com) for denne persons e-postadresse Hvis du finner dupliserte navn, kan du se trinn 1 ved å kontakte den personen. Igjen, husk at noen navn er vanlige. Det er enkelt å finne dupliserte e-postadresser og dupliserte navn. Sørg for å bekrefte informasjonen din før du antar at katalogen har den personen du leter etter.

5.

Spør en person som knytter sammen med personen du leter etter. Den personen kan være villig til å gi deg en e-postadresse hvis du kan gi en god forklaring på hvorfor du trenger det. Selvfølgelig er det andre som vil gi deg en e-postadresse uten noen forklaring.

Tips og advarsler

  • Vær lei av å anta det fordi folk si at de er hvem du vil at de skal være, det er deres sanne identitet. Noen ganger vil folk lyve over Internett. Hvis det er mulig, be om å snakke med dem via telefon for å se om du gjenkjenner stemmen.
  • En e-postadresse er en fin måte å kontakte folk på, og det er også en enkel måte å miste kontakten med. Endre en e-postadresse, og personen kan ikke kontakte deg på nettet lenger. Blokker en e-postadresse, og personen kan ikke bugge deg lenger. Mist en e-postadresse, og du kan miste viktig informasjon. Å finne en e-postadresse krever litt forskning og verifisering for å se om det er riktig, men det er s ikke en umulig oppgave.