Hvordan tegne en tegneseriejente med hennes hår opp

 

Hvordan tegne en tegneseriepike med håret sitt opp

1.

Tegn en oval sirkel inne i en tommers firkant. Dette vil være hodet til jenta.

2.

Tegn et kryss i sirkelen. Dette er retningslinjene dine for hvor du legger øynene, nesen og munnen. Du vil trekke øynene nær slutten av de horisontale linjene. De kan være så store eller små som du vil ha dem. Den vertikale linjen vil trekke nesen en halv tomme ned fra midten av sirkelen. Nesen kan være en liten linje eller sirkel eller til og med en liten w med avrundede kanter. Munnen blir plassert en halv tomme over haken. Dette kan også være en liten linje eller to linjer. Bunnlinjen kan være rett og topplinjen kan være en opp-ned w med avrundede kanter. Du kan være kreativ her.

3.

Tegn øyenbrynene rett over øynene. Øyebrynene kan bestå av enkle linjer over øynene for å overdrive øynets rundhet. Deretter tegner du ørene som vil være, men du vil at de skal se ut. De kan formes i et punkt, en halv sirkel eller en kurv.

4.

Tegn håret. Du må plassere hårfjerningen en tredjedel av en tomme eller feste den omtrent halvveis mellom øyenbrynene og toppen av sirkelen. Hårlinjen kan være et bølget utseende som starter fra sentrum til venstre og høyre. Deretter tegner du en liten sirkel på toppen av hodet. Lag linjer som kommer opp fra den lille sirkelen ned til sidene av hodet, som ligner en ponyhale.

5.

Tegn nakken ved å lage linjer fra bunnen av hodet. En linje ned en halv tomme på venstre side av haken og høyre side av haken. Da vil du tegne en linje over en tomme for å være skuldrene. På dette punktet kan du slette alle retningslinjer og farger i ansikt og hår.

Tips og advarsler

  • Ikke tegne med en penn eller markør i tilfelle du trenger å slette feil. Du må også slette retningslinjer slik at det ser riktig ut.
  • Tegning kan være morsomt. Tegneserier kan være enklere å lære enn portrett stilskunst når du først starter. Øv tegning ansikter og deretter ulike frisyrer. Ved å følge trinnene nedenfor vil det vise deg å tegne ikke bare et ansikt, men en av de enklere frisyrene til en jente.