Slik lager du et tidsskriftdeksel i Photoshop

 

1.

Bestem omslagsstørrelsen fra det tilgjengelige utskriftsmaterialet, eller få målingene fra din trykkeri. I dette eksemplet vil tidsskriftet dekke 7 'x10'. Som det er ment å bli skrevet ut på en profesjonell trykkeri, trenger vi en ekstra bit av en kantlinje (kjent som en 'bløder') rundt kantene, slik at hvis kutting og trimning av papiret er litt av, vant 't show. En standard bløde er 1/8'. Gjør dokumentet 1/4 'bredere og høyere enn trimområdet. Dokumentet vårt her vil være 7-1 / 4' bredt og 10-1 / 4 'høyt. Still oppløsningen på 300 dpi, som er standard for trykte materialer.

2.

Vi legger en farget kant rundt omslaget. Bruk styrene til å måle og markere en kant på 5/8 '.

3.

Velg kantlinjen ved først å bruke markeringsverktøyet for å velge blankt område inni. Deretter velger du 'Velg' og deretter 'Inverse' fra menylinjen øverst. Fyll den valgte grensen med en farge etter eget valg ved å bruke malingsbøtteverktøyet.

4.

Lag en kopi av bakgrunnslaget (som har grensen på den) ved å velge Velg 'Velg' fra menylinjen øverst, og deretter 'Alle'. Deretter velger du 'Rediger' og deretter 'Kopier' fra menylinjen øverst. 'Rediger' igjen, og deretter 'Lim inn'. Dette vil lime inn et duplikatlag. Bruk trollstikkverktøyet til å velge det tomme innskriftsområdet, og trykk deretter på 'Slett' på tastaturet. Navn laget 'grense' og hold det på toppen. (Slett det opprinnelige bakgrunnslaget.)

5.

Åpne dekselet i et nytt vindu. Skala, beskjære eller re-størrelse den slik at den passer inn i grensen med en liten overlapping. (Husk å lagre oppløsningen 300 dpi.) Velg deretter 'Velg' fra menylinjen øverst, etterfulgt av 'Alle', og dra bildet i omslagsdokumentet. Bytt lagene slik at dekselet er under kantlinjens lag.

6.

Legg deretter til overskriften og underrubrikkene. Velg fonter og skriv overskriften i eget lag. (Her har vi en fiktiv tittel som på en eller annen måte ser kjent ut.) Legg til en dråpeskygge for å fremheve bokstavene. Fra menylinjen øverst velger du 'Lag', deretter 'Lagstil' og deretter 'Drop Shadow.' Bruk standardinnstillingene eller juster skyvekontrollene for å få den effekten du ønsker. Du kan også ønske å legge til et nummer og dato øverst i dokumentvinduet. Dekselet er klar til å gå!

7.

Lag en kopi av dekselet som en mal. Du kan bare slippe et nytt bilde og skrive på overskriften og underrubrikkene. Når du er klar til å skrive ut, kan du lage avlinger for trimming ved å velge 'File u0026 gt; Skriv ut med Preview '-kommandoen fra Photoshop. I dialogboksen' Utskrift med forhåndsvisning 'velger du' Vis flere alternativer. 'I feltet Utdata velger du' Corner Crop Marks '-boksen, og deretter klikker du på' Bleed '-knappen. bløder ved 0,125 tommer (1/8 ').

Kanskje du eller en klient produserer et magasin - enten via desktop publishing eller ved å sende den til en trykkeri - og du vil lage et deksel ved hjelp av Adobe Photoshop. Slik lager du et deksel ved å sette opp dokumentfilen, plassere et bilde og angi typen for overskriftene og underrubrikkene.