Hvordan tegne Dreadlocks

 

Hvordan tegne Dreadlocks

1.

Skiss linjene for å definere hver enkelt dreadlock på tegnets hode. Disse linjene kan skjære og veve over hodet, flyter tilbake avdelinger i ulige vinkler. Linjene er enkle buer, med en svært grunne kurve.

2.

Kryss luken langs linjene for å skygge i dreadlocks. Husk lyset De fryktede låsene vil ha samme skygge mønstre som alle andre faste gjenstander, bortsett fra i noen tilfeller vil lyset gå gjennom dreadlock, og skyggen vil ikke være helt jevn. Så la noen hull i korsluken din for tekstur

3.

Definer de mørkeste områdene av dreadlocks med en hard, solid linje. Dette gjøres kun i de områdene med den mest skygge, under større dreads. linjer, ikke trekk dem helt over hodet.

4. Legg til en form på dreadlocks ved å tegne en annen linje på toppen av hver enkelt. Dette er en skarpere linje, ødelagt av lysflett. Sprøyte disse e linjer i hele dreadlocks, legger dem bare der du tror de vil styrke tegningen.

5. Legg til krysslukking og skyggelegging i hver dreadlock for tekstur. Dråper har skyggeflater langs dem, og tekstur kan vises med skyggelegging og svært små områder med mørke blyanter.

Tips og advarsler

  • Dreadlocks ser ut som fingre, med en krummet form som noen ganger er vanskelig å skildre. Tenk på dem som ekte former med en form som en sokkel fylt med hår, og tegne hver enkelt for de beste resultatene. Tråder kan være lange, korte, punktvise og de kan bush-out fra hodet, eller bli trukket tilbake i en fletning. Prøv å tegne dem i noen forskjellige stiler. Les bilder av dreads for å se hvordan de ser ut.
  • Dreadlocks har ingen ekte form. De er bare en masse snoet hår som går i alle vinkler. Men hvis du tar hver fryktlås som en form, kan du begynne å definere et helt hode av realistiske utseende dreads. Hver er rørformet og begynner i hodebunnen, og faller deretter langs hodet. De er ikke en eneste masse, men en masse mange tykkere hårstykker.