Informasjon om Honeybee Pollen

 

Interessant Bee Pollen Fact

Entomophile pollen og anemophile pollen er de to typer pollen. Entomophile pollen er det som binene faktisk samler inn og bruker. Bier forlater anemofil pollenkorn.

Hva er Bee Pollen?

Bi pollen er entomophile pollen; dette er spesielle pollen bier samle inn fra blomster og gress. Bee pollen inneholder også essensielle mineraler, proteiner, aminosyrer, karbohydrater og vitaminer, A, C, D og E. Hvordan bier gjør honning Bier gjør faktisk ikke pollen; de bruker samlet pollen for å lage sin kjære. Bier skaper honning ved å sende pollen fra munn til munn mens de blandes med spytten. De har også en honningkjeve som bidrar til å lage honning. Når de er ferdige, plasserer de den i spesielle kamre i bikube og fordamper fuktighet med kontrollerte vingeslag. Dette forhindrer gjæring som kan føre til at honningen ødelegger.

Hvilke bier bruker Pollen For

Bier spiser pollen som en naturlig proteinkilde, mens de oppdretter deres unge. Bier bruker også pollen til å lage honning. Honning er en viktig matkilde som gjør det mulig for en koloni av bier å overleve så vel som å utvide seg til nytt territorium. Ved å bruke pollen, vil bier til og med lage en spesiell honning kalt kongelig gelé. De gir denne spesielle honningen bare til bier som til slutt vil bli dronninger.

Bee Pollen for energi

Pollen produsert av bier inneholder vitamin B5, et vitamin kjent for sine energiinntrengende egenskaper. Bier trenger energi til å leve, avle, utforske nye pollenjaktområder og bygge mer honningkamper. Bier samler pollen fra blomster og bruker det til å lage honning. Det gjør det mulig for dem å overleve kalde vintre og skape fremtidige generasjoner av dronninger, arbeidere og soldater. Pollen er viktig for bieoverlevelse, og bier beskytter sine butikker med sine liv.

aarrss.com Copyright © ALL RIGHTS RESERVED.

aarrss.com Copyright © ALL RIGHTS RESERVED.