Hvordan skrive magasin fyllstoffer

 

1.

Kontroller at du har de riktige opplysningene før du sender et fyllstoff. Selv om du ikke trenger å skrive et spørrebrev før du sender inn fyllstoffer som du ofte ville ha for en funksjon artikkel, du vil fortsatt være så profesjonell som mulig. Pass på at du sender innlevering til et blad der det valgte emnet vil gi mening. For eksempel vil du ikke sende kvinner treningstips til en menns magasin. På samme måte vil du ikke sende en oppskrift på en rik, fattende dessert til et helsemagasin. I tillegg må du kontrollere hvilken avdeling av magasinet du vil sende ditt stykke til, og sørg for at du kjenner redaktørens navn.

2.

Skriv et kort stykke om interessante fakta. Du kan bygge en mappe med ideer om tilfeldige emner, og skrive om dem når du har tid. Emnene kan variere fra vitenskapelig, historisk til bare noe som er informativt. Hold det interessant. En av hovedgrunnene til at fyllstoffer er så populære er at leserne kan lese dem selv når de kanskje ikke har tid til å sitte ned og lese artiklene i et magasin. Hvis de sannsynligvis vil lese og nyte fyllstoffene, vil de sannsynligvis ha en tendens til å hente det bladet oftere, og til slutt er det sjansen for at de vil lese mer og mer av det hver gang de flipper gjennom det.

3 .

Gi helsemessige eller diett tips. Du kan ofte ta et emne som pleier å være stort, og skriv et par korte avsnitt som legger vekt på noen av hovedpoengene. Eller kanskje du kan presentere informasjon om en medisinsk tilstand som kanskje ikke blir mye diskutert. Du kan finne ut at du har råd til å dele på en rekke emner. Ta det du vet og skriv om det.

4. Legg inn vitser, humoristiske historier, spørrekonkurranser, poesi eller annet underholdende materiale. Selv om de fleste magasiner vil presentere leseren med informasjon, vil redaktører også ha leserne til å bli fengslet og underholdt.

5.

Del dine favorittoppskrifter. Mange magasiner har seksjoner der de snakker om mat og publiserer oppskrifter. Dette kan være en fin måte å dele ideene dine på for en deilig godbit.

6. Send inn mange forskjellige fyllstoffer til mange forskjellige magasiner med jevne mellomrom. Hvis du prøver å tjene penger som forfatter, er dette den beste måten å få materialet publisert på. Dette er en fin måte å bygge klipp på hvis du ikke har mange skriveprøver. Det gir også redaktører muligheten til å bli kjent med arbeidet ditt.

Magazine fyllstoffer er elementer som brukes til å fylle mellomrom mellom artikler i et magasin. Mange frilansskribenter sender disse artiklene til magasiner i stedet for eller i tillegg til å sende lengre brikker. Dette kan være en fin måte for en person å komme i gang i magasinskriving, da blader har en tendens til å trenge flere fyllstoffer enn funksjonsartikler fra frilansere. I tillegg kan det være en god måte å tjene ekstra penger. Alt du trenger for å komme i gang, er å skrive evne og litt ekstra tid.