Hvordan skrive ut brosjyrer

 

1.

Bestem hvilken utskriftsprosess du må bruke. Det er flere alternativer. Blekkskrivere kan virke som en god løsning, men hvis du skriver ut i farger, øker prisen på blekkpatroner raskt. Blekkskriver blekk blør hvis det blir vått. Resultatene har også en tendens til å se hjemmelaget. Kopiering av brosjyren kan resultere i profesjonelle brosjyrer hvis papirkvaliteten er god. Dagens kopimaskiner både svart og hvitt og farge gir høye kvalitetsresultater. Profesjonell offsettrykk er mulig for store løp. For å redusere kostnadene ved hjelp av en tofargeskjema gir brosjyren litt ekstra interesse og er billigere enn fire farger.

2.

Kontakt en skriver for å anslå prosessene du er med tanke på. Prisen på jobben vil hjelpe deg med å avgjøre hva som passer best for dine behov og budsjett.

3.

Design brosjyren for å passe til utskriftsprosessen. Når du konsulterer skriveren om prisingen av brosjyren, må du spørre om eventuelle spesielle krav han har i filhåndtering. De fleste skrivere vil akseptere PDF-formatet. Hvis du har Adobe Acrobat, kan du lage PDF-filer fra de fleste programvare. Følg disse generelle retningslinjene når du designer. Legg igjen en margin. Den vanligste designfeilen folk gjør når de legger ut en brosjyre, glemmer de marginer. Siden de fleste brosjyrer er trifoldige, gjør hver seksjonsplave 3,667 tommer. Du må trekke en u0026 # xBC; tommer på hver side og tillater en u0026 # xBD; tommers renn mellom panelene.

4.

Legg dekselet og bildene på en måte som er visuelt tiltalende. For layoutflow se diagrammet. Frontpanelet er panel nummer seks. Frontdekselet skal ha et iøynefallende element og svare på spørsmålet hva eller hvem. Tittelen til brosjyren skal være på frontpanelet.

5.

Legg ut panel fem. Panel fem er baksiden av brosjyren. Dette er et bra sted for kontaktinformasjon og kart.

6.

Legg ut panel fire. Panel fire er det andre panelet folk vil se når de åpner brosjyren. Det bør ha en oppsummering av brosjyren om den, samt høydepunkter, bioinformasjon eller en introduksjon.

7. Legg ut panelene ett, to og tre. Dette er innsiden av brosjyren. Den kan behandles som tre separate paneler, som helhet eller en kombinasjon av muligheter siden den åpnes som en full 8 u0026 # xBD; X 11-ark.

8.

Velg en skrift som lett kan leses for kroppsteksten. Times New Roman, Arial og Helvetica er bare noen få på de vanligste. Mer utførlige eller dekorative skrifttyper kan brukes til titler og undertekster.

Å få informasjon i hendene til de menneskene du vil nå for å markedsføre virksomheten din, klubben eller organisasjonen, er avgjørende for suksess. Med noen få retningslinjer og litt kreativitet kan du lage en brosjyre som oppfyller sitt formål. Å designe det for å være enkelt å skrive ut, tar litt mer planlegging. En rekke beslutninger må gjøres for å sikre de beste resultatene. Det første spørsmålet du må spørre er, hvordan brosjyren skal skrives ut? u0026 # X201D; Les videre for å lære å skrive ut brosjyrer.