Slik får du folk inn i kunstgallerier

 

Hvordan få folk til kunstgallerier

1.

Juster eksisterende holdninger. Galleri eiere eller ansatte som står ved døren og størrelsen opp besøkende med en isete blending kan enkelt slå bort en potensiell kjøper (nei, du kan ikke dømme en kjøper av hans utseende), en kunstkritiker, en høyskole student som vil Fortell lærerens lærer om utstillingen og læreren som kan vise seg med kunstsamlerens venner.

2.

Finn en uvanlig vinkel. Å få trykkdekning er vanskelig, men det er lettere hvis utstillingen har en krok. Noen eksempler: 1) Kunstneren har returnert til sin hjemby og vil dele sin plass med sin videregående kunstlærer, 2) En kvinne vil være viser maleriene hun opprettet for å representere hvert tiår i hennes liv; 3 :) En kunstner som alltid har gjort stilllevende, har vendt sitt talent til portretter, og flere av emnene i hans portretter vil være til stede ved åpningen av utstillingen.

3.

Være villig til å annonsere i uvanlige flekker. Gjør flyger som er litt mer oppsiktsvekkende enn du egentlig ville foretrekke. Ta flygerne rundt i byen med deg og spør hver virksomhet du Se for eksempel å poste en. Du kan for eksempel legge inn flyger i vaskerier og smykker butikker, i supermarkeder og landklubber, i barer og kirker.

4. du vil servere kaker og melk, flasker med vann på en varm sommerkveld, varm sjokolade på en kald ettermiddag, vin når som helst hvis du kan svinge den eller bursdagskake på en kunstners spesielle dag (eller Picasso's fødselsdag for den saks skyld).

5.

Be artisten å sitte utenfor galleriet og jobbe på et nytt maleri eller gjør noen skisser. Oppfordre folk til å stille spørsmål; Inviter dem til å se mer av kunstnerens arbeid.

For nye gallerier, så vel som de som har nylig oppdaget artister, kan det være frustrerende å montere en spennende utstilling bare for å møte det faktum at kunstnerens venner og venner ser ut til å være de eneste som kommer opp. Det er imidlertid trinn som kan tas for å øke trafikken i et galleri.