Slik konverterer du Raster til Vector

 

1.

Åpne ditt vektorprogram. Pass på at du bruker et passende vektorbasert kunstprogram, da rasterprogrammer (vanligvis noen form for bilderedigeringsprogramvare) ikke kan konverteres fra raster til vektor, bare omvendt. Adobe Illustrator fungerer best, men du kan også bruke Corel Draw.

2.

Gå til File> Place og naviger til rasterbildet ditt. Dette vil sette en kopi av det i dokumentet som skal brukes som referanse. Vi vil slette det senere.

3.

Endre størrelsen på grafikken til ønsket størrelse.

4.

Gå til Objekt> ; Lock u0026 gt; markering. Dette vil holde raster grafikken fra å flytte slik at du kan spore over den. Dette er hvor forståelsen av hvordan du tegner med vektorbaserte programmer blir avgjørende, da de er mye forskjellige fra rasterbaserte. Vectorprogrammer har vanligvis muligheten til å tegne med både Bezier-kurver og poeng. Rasterprogrammer lar deg også opprette poeng, men bare når du bruker stier eller lag, som faktisk ikke endrer bildet på noen måte.

5.

Gjenta en kopi av rasteren bilde på toppen av rasterbildet, ved hjelp av Pen Tool, Bezier Curves, og alle andre nødvendige verktøy og funksjoner i programvaren. Spor linje for linje, slag-for-slag. Lås opp den opprinnelige grafikken fra tid til annen for å kontrollere fremdriften din ved å gå til Objekt> Lås opp alt, flytte den ut av veien, og foreta en side-til-side sammenligning. Hvis du fortsatt ikke er sikker, skriv ut en kopi for å sikre at alt ser riktig ut.

6.

Lagre bildet ditt i eps-format.

Filkonvertering er en kjedelig prosess, spesielt når det gjelder grafikk. Mens du endrer et vektorbilde til et rasterbilde, tar det minutter, og det er ekstremt vanskelig å lage et vektorbilde fra en raster. Du trenger en grundig forståelse av de tekniske aspektene ved tegning i både raster- og vektorprogrammer, samt fordelene og begrensningene til begge. For ikke å nevne, de riktige verktøyene.