Slik sprer du Butterfly Wings

 

1.

Hold bryllen på sommerfuglen i pincetene og trykk forsiktig. Fortsett til trinn 4 hvis thoraxen kan klemmes litt. Fortsett til trinn 2 hvis thoraxen føles stiv.

2. Legg plass i fuktige papirhåndklær i bunnen av Tupperware og trådnettet på toppen av dem. Legg til en lue av Pine-Sol for å holde innsiden av Tupperware fra å bli muggaktig.

3.

Legg sommerfuglen på nettet og lukk beholderen, og la den sitte en dag før du går tilbake til trinn 1.

Pass en pinne gjennom midten av sommerfuglens thorax, og hold deretter pennhodet i polystyren, plasser sommerfuglen med sin undersiden vender opp.

Legg en pinne på hver side av thoraxen for å hindre at sommerfuglen skifter til venstre eller høyre.

6.

Spred forsiktig en del av vingen med en pinne til den er helt åpen.

7. Legg på vokspapir over enden av den utvidede vingen, og pin den papir ned på hver side av vingen uten å stikke en pinne gjennom vingen.

8.

Gjenta trinn 6 og 7 for alle deler av vingen på sommerfuglen.

Fjern pinnene på sidene av thoraxen, og sett dem inn igjen, slik at de krysser over toppen av thoraxen, og skape en 'X' med det nedre partiet som holder nakkestøtten nakkesløst. ned. Dette vil holde det fra å krølle opp i tørkeprosessen.

10.

Tillat sommerfuglen å sitte i en uke før du fjerner tappene som holder papiret og brystkassen fast. Din sommerfugl er klar til å bli festet på skjermen, ved hjelp av tappen gjennom thoraxen.

Sommerfugler er blant de vakreste insekter. En godt bevart sommerfugl kan vises med sine vinger spredt bredt for å vise mønstrene, som ofte er fantastisk. Selv en sommerfugl som er tørket i en lukket stilling, kan forynges nok til å bli spredt, med riktig forsiktig berøring.