Hvordan bli Ghost Hunter hvor du bor

 

1.

* Søk etter Ghost Hunters i nærheten av deg.
Bruk en søkemotor og søk etter Ghost Hunters i nærheten av deg. Hvis du bor i en liten by, kan det hende du må gjøre et statsbrett søk først. Velg deretter noen få Ghost Hunters eller samfunn nærmest deg.

2.

* Lag en liste.
Lag en liste over Ghost Hunters eller samfunn du ville være interessert i bli med. Sjekk ut deres nettsider og samle informasjon om hver enkelt. Finn ut hva de trenger fra deg til å bli med. Noen av disse gruppene er veldig profesjonelle, og noen er slags 'der ute', så gjør din forskning.

3.

* Kontakt hver gruppe eller samfunn.
Når du har laget din liste, vil jeg anbefale at du søker på noen få. Ta kontakt med hver gruppe eller samfunn på listen din, om mulig planlegg en 'møte og hilse'. På denne måten er det lettere for deg å få all informasjonen du trenger for å ta avgjørelsen.

4.

* Velg en gruppe for å bli med.
Nå som du Har informasjon om hver gruppe, du kan velge hvilken du vil bli med. Bli med i gruppen og gå ut på et par undersøkelser for å se om dette er for deg. Mesteparten av tiden vil du vite umiddelbart.

5.

* Start din egen gruppe.
Du kan alltid starte din egen gruppe. Grupper er den beste måten å undersøke på. Utstyret er dyrt, og noen av medlemmene dine vil ha eget utstyr. Du vil også ha en gruppe vitner i stedet for en persons erfaring. Jeg anbefaler på det sterkeste at du blir med i en annen gruppe og får en god mengde erfaring under deg belte før du starter din egen gruppe.

Tips og advarsler

  • Lag sikker på at du blir med i en gruppe med de samme mål og idealer som du har.
  • Kontakt og undersøk alltid disse gruppene før du blir med.
  • Ønsker du å bli en Ghost Hunter? Denne artikkelen vil vise deg trinn for trinn hvordan du kan bli en Ghost Hunter hvor du bor. Dette kan være en spennende hobby. Hvis du ønsker å bevise eller motbevise eksistensen av spøkelser, er dette artikkelen for deg.