Hvordan lager jeg rød ved å blande malingsfarger?

 

1.

Bland en liten mengde hvit maling for å skape en lysere rødfarve. Legg til hvit maling til du har oppnådd den skyggen av rødt du vil ha - fortsett å legge til hvit vil etter hvert resultere i en rosa farge. Bland malingen med en malingsomrører grundig for å oppnå et jevnt pigment.

2. Bland en meget liten mengde brun maling inn med det røde for å lage en rust eller stallrød skygge - dette er ideelt for husmaleri hvis den røde nyansen av maling du har er for lys. Rør malingen grundig ettersom den mørkere brune fargen stikker ut blatant hvis den ikke er godt blandet.

3. Legg til gul maling på det røde for å skape en lysere oransje-rød skygge. Påfør gul maling konservativt for å forhindre at rødmaling fra å dreie oransje helt. Legg litt brun maling for å balansere en spesielt lys blanding av rød og oransje maling.

4.

Bland en meget liten mengde hvit maling i noen av de modifiserte røde nyanser du har laget for å oppnå en lettere, mer pastellversjon av den skyggen.

Fordi rød er en primær farge, trenger du ikke å blande farger for å oppnå rødt. En primærfarge er en farge som eksisterer uten endring. Fra disse fargene kan andre bli laget. Det er tre primære farger: rød, grønn og blå Selv om rødt er en primær farge, og derfor trenger du ikke maling for å oppnå det (rød vil allerede bli blandet og forberedt). Det er mulig å blande farger for å skape forskjellige nyanser av rødt.