Sitron Batteri Instruksjoner

 

1.

Klem sitronen og rull den rundt på bordplaten for å få juiceene til å strømme. Ikke bry deg med sitronens hud.

2.

Skyv kobbertrådene inn i sitronen ca. 1 tommers. Kobbertråd virker som katoden eller positiv terminal av sitronbatteriet.

3.

Sett en zinkbelagt negl 1 tommers inn i sitronen. I et sitronbatteri fungerer sinkbelagte negler som den negative terminalen, også kjent som anoden. Sitronsyren oksiderer sinken og frigjør elektroner, ifølge Berkeley Cosmology-gruppen.

4.

Fest den positive ledningen til voltmåleren til kobbertråd. Fest den negative ledningen til voltmeteret til den sinkbelagte spiken i sitronen.

5.

Se på voltmeterens display. Lesingen på voltmåleren viser hvor mye spenning som sitronbatteriet produserer.

Å lage et sitronbatteri er et enkelt vitenskapsprosjekt som viser hvordan batteriene fungerer. Batterier får sin kraft fra en kjemisk reaksjon. I et batteri dannes en elektrisk strøm når metaller reagerer med en elektrolytløsning. I et sitronbatteri reagerer sitronsyren i sitronsaften med kobber og sink. Selv om et sitronbatteri er et lavspenningsbatteri, bør elektrisk strøm detekteres med en voltmeter. For å øke spenningen kan du opprette et større batteri ved å koble flere enn ett sitronbatteri sammen i serie, ifølge Science Buddies.