Slik gjør du visninger av berømte personer

 

1.

Velg en berømt person å studere for å gjøre forskning for din etterligning. Finn en person du er knyttet til, helst noen som er det samme kjønn som deg, da det vil gjøre det lettere å være mer nøyaktig i din etterligning.

2.

Søk på nettet for ulike ressurser til den personen, inkludert videoer, biografier, filmer eller filmopptredener og tv-optredelser. Absorber så mye om den personen som du muligens kan.

3. Studier kroppsbevegelser, håndbevegelser, talebøyning, fraseologi og oppførsel for å få en god oversikt over hva det betyr å være dem. Velg et kort klipp og husk hva de sier. Prøv å nullle på bestemte ord og etterligne dem akkurat som du hører dem.

4.

Etter å ha lagret et kort klipp, må du registrere deg selv etter å ha kjennetegnet egenskapene til personen. Vær veldig kritisk om ytelsen din og sammenlign den med det opprinnelige klippet av personen som snakker. Rekruttere en nær venn eller familiemedlem for å se deg etterligne personen du velger og be om tilbakemelding. Andre mennesker er ofte mer innsiktsfulle om resultatene dine.

5.

Over overdrive visse aspekter av personligheten deres for å gjøre din etterligning mer morsom og underholdende. Velg noen som er større enn livet, og at mange mennesker kan identifisere og forholde seg til hvis du vil lage et splash på en fest eller en sosial begivenhet. Arbeid opp til det punktet hvor du kan gjøre etterligningen på kommandoen og snakke om noe.

Tips og advarsler

  • Vurder å legge til dine etterligningsvideoer på Youtube eller noe annet video delingsnettverk for å få mer tilbakemelding på dine forestillinger.
  • Innlem minst to til tre personopplysninger å legge til i arsenalet ditt, siden folk vil bli kjedelig å se det samme igjen og igjen.
  • Å gjøre inntrykk er en morsom og underholdende tidsfordriv. Komikere finner at inntrykk er en av de raskeste måtene til et publikums hjerte. Kjendisinntrykk er en enkel måte å få en latter på, og kan også gi deg en morsom tid til impressionisten. Imidlertid er det ikke så enkelt å gjøre et inntrykk. Følg trinnene som trengs for å trekke på et kjendisinntrykk nøyaktig og sikre størst mulig mottak.