Akryl Møbler Maleri Teknikker

  Fordi akrylmøbler har en glatt tekstur, har mange amatørmalere en vanskelig tid å male det uten å forlate tørke, uattraktive penselstreker i mål. Hvis du er en erfaren maler, kan du kanskje generere en jevn og profesjonell utseende med bare en pensel. Hvis du er en uerfaren do-it-yourselfer, må du kanskje bruke andre applikasjonsmetoder.

Pensel

Profesjonelle kan generere glatte overflater på akrylmøbler ved hjelp av pensel. Hvis du er en erfaren maler eller har en stabil hånd, kan du kanskje oppnå samme effekt. Hvis du er en uerfaren maler, vil du sannsynligvis ende opp med en unattractive finish som er ødelagt med tørkede børstestrøk.

Spray rig

Profesjonelle bruker generelt gass- eller elektriske sprøyteverktøy til å male akrylmøbler. Dette gir dem mulighet til å lage en feilfri finish, uten penselstrøk. Spray rigger er tilgjengelig på utstyr leie butikker. Uerfarne malere kan ha problemer med å bruke sprøyte rigger, og kan ende opp med å skape en rotete finish, ødelagt med løp og sagging.

Sprayburger

Selv uerfaren malere kan skape glatte og profesjonelle utseende på akrylmøbler ved hjelp av bokser av spray maling. Dessverre, hvis møbelen er stor, kan prosjektet bli dyrt. Sprøytebokser er ideelle for mindre stykker akrylmøbler. Malere bør holde esken ca 8 tommer fra overflaten som de gjelder.

Fortynning

Når uerfarne malere forsøker å male større stykker akrylmøbler, blir de vanligvis tvunget til å bruke pensel. Dette fører ofte til en feilaktig finish. Du kan bekjempe dette problemet ved å fortynne malingen før søknad. Do-it-yourselfers bør legge til en unse vann fra springen til hver gallon av latex- eller akrylmaling, og en unse mineralske ånder til hver gallon oljebasert maling. Når malingen er fortynnet, vil den gå mye jevnere. Malere bør bruke flere lette jakker i stedet for en eller to tunge.