Hvordan få din første tatovering

 

1.

Bestem om du virkelig vil ha en tatovering. Å få en tatovering er en stor beslutning og tatoveringer er permanente. Ta deg tid til å tenke på alt og sørg for at dette er noe du virkelig vil gjøre.

2.

Velg et design og bekreft hvor du vil ha det på kroppen din. Pass på at du velger et design som du virkelig liker, og noe du vil være komfortabel på på kroppen din. Tattoo butikker har normalt blits på veggene sine, eller du kan ta med eget design for dem å bruke. Gode tatoverings artister kan selv designe en tatovering for deg, hvis du kan beskrive nøyaktig hva du vil.

3.

Finn en lokal tatoveringsbutikk. Du kan snakke med familie og venner og spørre dem om anbefalinger, eller du kan bare finne noen butikker i ditt område og stoppe av hverandre for å ta en titt. Kontroller at butikken er ren og trygg, og at tatoveringsartisterne steriliserer utstyret. Ta også tid til å spørre personalet og tatoverings artister om deres tjenester.

4.

Velg en artist for å gjøre tatoveringen din. Avhengig av hvilken type tatovering du vil ha, kan du ha flere tatoverings artister å velge mellom på den aktuelle plasseringen. Spør hver tatoveringskunstner for å vise deg sin portefølje av ferdige tatoveringer. Dette gir deg en ide om sin arbeidserfaring og hva han er i stand til å gjøre.

5.

Planlegg en avtale for å få tatoveringen. Pass på at du har driveren din lisens tilgjengelig fordi de må verifisere alderen din, og også ha noen kontanter, et kredittkort eller en sjekk med deg, hvis du må betale et innskudd.

6.

Gå til avtale og få din tatovering. Sørg for at du får rikelig med hvile, ha et godt måltid og dusj før du går til avtale. Du bør føle deg komfortabel, oppdatert og avslappet når du får din tatovering. Hold deg rolig under prosessen og la tatoveringsartisten vite om du har noen bekymringer.

7.

Ta vare på tatoveringen din. Tatoveringsartisten gir deg spesifikke instruksjoner om hvordan du skal ta vare på tatoveringen og holde den ren. Det kan ta rundt tre uker eller litt lenger, for tatoveringen din skal helt heles.

Tips og advarsler

  • Unngå å drikke koffein og alkohol eller ta aspirin før du får din tatovering. Disse produktene kan tynne blodet ditt og føre til at du bløder mer.
  • Å få din første tatovering kan være en spennende opplevelse, og spenningen kan føre deg til å gjøre et raskt valg som ikke fører til den beste opplevelsen. Ta deg tid og vær sikker på at du velger en tatoveringsbutikk som du virkelig liker, og som passer deg behov. Det er få ting du trenger å gjøre for å få din første tatovering.