Hvordan lage blomster med akrylmaling

 

1.

Det første du må gjøre når du skal male noe, er å finne ut hvilken farge du vil ha den til å være. La oss gå med rosa siden vi snakker om blomster.

2.

Ta en gane. Hvis du ikke har en aluminiumsfolie, er det et godt spre for maling. maling er rennende, bøy sidene av aluminiumsfolien for å skape vegger rundt maling, slik at de ikke løper av folien eller i andre farger.

3.

For rosa blomster Du må blande rødt og hvitt til du når ønsket farge. Det er best å få blomsten trukket på lerretet ditt før du maler det. På den måten vet du nøyaktig hvor du skal male.

4. < / p>

Bruk en pensel som er mindre enn det området du maler, dobspissen i blandet maling og gnid overflødig av kantene på børsten. Lakk hele blomsten denne fargen, unntatt stammen og noen pollenområder.

Du vil legge til skygger i blomsten din og lyskilder. Legg ut hvor du vil at lyset kommer fra. Legg til en littebit av rød til din eksisterende rosa farge og bland den. Deretter måler du kantene på hver peta Jeg er på blomsten din, bare hvor de skyggefulle områdene vil være. På motsatt side vil du bruke en lysere rosa farge, som du kan lage ved å legge hvit til din allerede blandede rosa.

Etter at du har Blended den mørke rosa og den lys rosa i grunnfarge, det er på tide å legge til lys. Du trenger gul. Det er to måter å gjøre dette på. Du kan blande biter av gult inn i lysrosen, eller du kan dab prikker av gul sporadisk over lys rosa farge. Dette avhenger av hvilken stil du vil ha. For stammer og pollenområder, bruk samme teknikk. Start med en basefarge, og legg deretter til mørke og lyse farger fra grunnfarge. Legg deretter til lyskilden din (gul). Dette burde få deg på rett spor til en flott akrylblomst.

Hvis du er ute etter å male halvrealistiske blomster med akrylmaling, er det en enkel trinnvis veiledning for å få den perfekte form og farge.