Slik får du din kunst inn i et galleri

 

1.

Få en kunstagent. Agentens jobb er å få jobben din der ute foran offentligheten. Disse menneskene har kontakter i gallerier og museer som folk som starter med kunst ikke har. De vil imidlertid ta et kutt av penger du lager. Bestem om deres assistanse er verdt 10 prosent av salget ditt.

2.

Hvis du planlegger å nærme deg gallerieiere selv, lage en CD av arbeidet ditt. Dette holder deg fra å måtte Ta det dyrebare arbeidet ditt fra galleri til galleri, og det hjelper også om lederen er for opptatt til å se på arbeidet ditt når du slutter. Ta et digitalkamera, lage høykvalitetsbilder av arbeidet ditt og brenne dem på en CD med din kontakt info.

3. Sett realistiske priser for arbeidet ditt. Et galleri vil ikke berøre et stykke som det tror ikke vil selge på grunn av pris. Gå til gallerier og se på lignende arbeid av nye artister og se hvor mye arbeidet deres selger for og pris tilsvarende.

Finn mindre steder å selge arbeidet ditt først, som kaffebarer, restauranter og kunstmesser. Hvis du har noen bevist salg, er et galleri mer sannsynlig å ta en sjanse på deg.

5.

Søk etter gallerier med lignende arbeid og bare nær dem. Hvis du lager marmorskulpturer, går det til et galleri som bare selger oljemaling, ikke mye for deg.

Du har laget litt kunst, og du tror det er bra nok til å vise frem og selge. Enhver kunstner verdt sitt salt kjenner den eneste måten å få et godt salg og bygge et rykte på, er å selge arbeidet ditt på et galleri. Men gallerieeiere er kresen og vanskelig å nærme seg, så følg disse taktikkene for å få kunsten til å bli et galleri.