Definisjon av en Split Ring Commutator

 

Motorer

Enkle elektriske motorer jobber med noe som kalles katapulten eller motoren. En ledning er viklet rundt en sentral blokk, kalt en armatur, som roterer rundt en spindel gjennom senteret. Elektrisk strøm strømmer i motsatt retning gjennom ledninger på hver side av armaturen, noe som får den til å rotere.

Funksjon

Den splittede ringkommutatoren holder ankeret roterende i en retning ved å bytte retning av strømmen hver halvturnering . Dette bidrar til å slå elektrisk energi inn i kinetisk (rotasjons) energi til kraftenheter som klokker, kraftboringer, vannpumper og til og med industriroboter.

Sammensetning

Den splitte ringkommutatoren er laget av to kobberstykker som ikke berør hverandre. Man sitter på hver side av spindelen gjennom armaturen. Et stykke karbon er plassert mot kobberet for å føre strømmen til armaturet. Når armaturen spinner, karboner børster mot kobberbitene. Dette holder ankeret spinn i samme retning. En delt ringkommutator er en enhet som finnes i en motor som reverserer retningen av elektrisk strøm hver halvveis på armaturen. Dette gjør at ankeret kan rotere konsekvent i samme retning.