Hvordan lage en sjarmwand

 

Hent materialene dine

1.

Få glassrørene og korkene. Du bør kunne finne klare plastrør og korker fra hjemmebevakningsbutikken din, og jeg fikk glassrørene fra et vitenskapsoverskuddsbutikk (lenke nedenfor.)

2.

Få farget glass gratis! Gå til din lokale glassmagasinbutikk og de har vanligvis en boks med gratis, ødelagt glass som du ikke kan plukke opp! Bryt større stykker i små med en hammer og bruk alltid sikkerhetsbriller!

3. Bruk pärler hvis du vil. Du kan få perler på nettet i bulk, eller beholde Husk å få det beste du har råd til, da kvaliteten på materialene dine vil skape kvaliteten på det endelige prosjektet.

Monter din sjarm Wand

p> 1.

Ta glassrøret eller plastrøret og forsegl den ene enden med korken. (Hvis du bruker et reagensrør, har du allerede en forseglet ende!)

2 .

Fyll glassrøret forsiktig med brutte farget glass eller glassperler. Bruk hansker når du arbeider med knust glass.

Tørr røret. Når du har fylt røret med fargerike perler og glass, pakker du den andre enden.

4.

Slip fargerike bånd rundt den ene enden av røret for dekorasjon.

p> 5.

Hengelstangsholder over døråpningen og hvilerammen i stangholderens U-form. Du er nå beskyttet mot onde ånder

Tips og advarsler

  • Når du gir sjarmstaven som en gave, ta alltid med et historikkort som forklarer formålet med staven og ta med gardinestangen maskinvare!
  • Lag Mini-Wands for venner kontorer eller hytter med små reagensrør! Moro!
  • Ordet 'tryllestav' forteller opp tankene om Harry Potter og gode feer overalt. Hvem ville ikke ha et magisk element som vi kunne virvle rundt i luften og gjøre alle våre bekymringer gå bort? Wands har også vært forbundet med hekseri og overtro i årevis, og bevis på at disse trossystemene er til stede i mange barns bøker og historie Bøker også! Sjarmvinnen går tilbake til en overtro om onde ånder. Opprinnelig sagt å være et glassrør fylt med frø, var sjarmeneserviet hengt over en persons døråpning for å forvirre onde ånder som kommer inn! Teorien går at den onde ånden vil bli distrahert ved å telle frøene i røret og aldri kommer til Gjør husstanden noen skader! Denne moderne spinnet på en sjarmstav benytter noen uvanlige gjenstander for å skape en vakker og spesiell gave til en ny villaeiere eller dekorativt og samtalepart for deg selv. Er du klar til å bli sjarmerende? La oss gå!