Libanesiske tatovering ideer

  Uten et tema for å begrense valgene dine, kan det være vanskelig å velge et design for tatoveringen. Hvis Libanon er en del av din arv, eller du har en annen tilknytning til sin historie, kan enkelte bilder som er ikoniske for kulturen gjøre tatoveringsdesignet ditt klart libanesisk.

Nasjonalflagg

Libanon s nasjonale flagg har en grønn silhuetten av et cedertre i midten. Træret står mot en hvit bakgrunn med en rød, horisontal stripe øverst og nederst på flagget. Det libanesiske flagget er ganske enkelt for tatoveringsartister å tegne, sammenlignet med andre nasjonale flagg mer intrikate design.

Kart over Libanon

Et kart over Libanon er et gjenkjennelig symbol på landet, enten det er merket eller bare består av kartoversikten. Kartet kan også fylles ut med et annet libanesisk symbol, som det nasjonale flaggdesignet.

Cedar Tree

Utvalgt på nasjonalflagget og våpenskjold er cedertreet et nasjonalt symbol for Libanon. I gamle tider var Libanon hjem for store skoger av sedertre og er fortsatt godt kjent for dem, selv om antall trær er sterkt redusert. Den beste måten å sikre at et cedertreet tattoo symboliserer Libanon, er å få tatoveringsartisten til å kopiere cedarsilhouetten på flagget.

Libanon-fjellet

Libanon s snødekte fjell har vært kjent siden bibelske tider og er nevnt i det nye testamente. Mount Lebanon er et ikonisk bilde av landet og vil gjøre for en vakker tatovering.

Dekkets kolonner

Dyrets kolonner er ruiner som er ikoniske bilder av Libanon. havet, kolonnene er et populært turistmål og fotografisk sted.

Phoenix

Et populært bilde for tatoveringer generelt, Phoenix har en spesiell forbindelse til Libanon. Phoenix-legenden beskriver denne mytiske fuglen som stiger fra aske i nesen og flyr over Libanon. Libanon er noen ganger sammenlignet med Phoenix i sin innsats for å gjenoppbygge etter krig.

Arabisk skrift

Som libanesons offisielle språk er arabisk en passende funksjon for en libanesisk tatovering. Arabisk skript gir et godt bildetekst for et symbol på Libanon, for eksempel flagget eller kartet, men er også dekorativt nok til å stå alene som en tatoveringsdesign.