Hvordan forberede seg på din første tatovering

 

1.

Ok. Så du har bestemt deg for å få en tatovering. Flott! Mens du kan være engstelig og ønsker å få det gjort, er dette det verste å gjøre. Vær tålmodig. Finn først tatoveringsdesignet.

2.

Skriv ut designet og sett det et sted som du vil være sikker på å se det hver dag. Jeg tok et bilde av designet mitt og satt det som datamaskinens bakgrunn og også som bakgrunn på min mobiltelefon. En tatovering er for alltid ... sørg for at det er noe du kan leve med! Hvis du etter 3 måneder fortsatt liker ditt design, gå for det!

3.

Gjør din forskning på tatoveringsbutikker! Besøk mer enn en butikk og fortell dem hva du vil ha (ta design med deg!). Vanligvis vil de sette deg opp med kunstneren som best kan gjøre din stil med tatovering. Be om å se sin portefølje så du kan få en følelse av hva deres arbeid er. Be om en tilnærming om hvor mye tatoveringen din vil koste. Mange butikker har minimum.

4.

Sjekk også ut butikken mens du er der. Er det rent? Bruk artisterne sterile nåler for hver tatovering (nålene kommer i forseglede pakker). Ikke vær redd for å stille spørsmål. Du betaler dem så sørg for at de følger helsekoder og bruker ferske nåler og blekk på tatoveringen.

5.

Ok, så du har funnet designet ditt. Du har funnet din butikk og kunstner. Nå er det på tide å gjøre en avtale! Mange butikker krever en forskuddsbetaling ved bestilling av en avtale. Det er vanligvis ikke mer enn $20, så sørg for å gjøre avtalen din personlig og ta med penger.

6.

Når du diskuterer designalternativer med kunstneren din, må du være så detaljert som mulig når du beskriver hva du vil. Hvis du får et tilpasset design, gi kunstneren tid til å skissere det. Du vil ikke rush dem.

7.

Okay, så det er Tattoo Day! Pass på at du spiser noe før du går til butikken. Du kan føle deg nervøs og litt skuffet, men spising vil holde deg fra å gå ut.

8.

Ikke gjør noe av følgende før du får en tatovering ... uansett hva vennene dine forteller deg:
Drikk alkohol, ta medikamenter som ikke er foreskrevet for deg, ta antikoagulanter.
Alle disse tynne blodet og øke mengden du vil bløde og vil hindre helbredelsesprosessen av tatoveringen din, som kan gi deg arr, svimlende farger og et flatt ut styggt rot!

9.

Ta en kompis med deg hvis du føler at du trenger litt moralsk støtte. De fleste tatoveringer pa Rlours vil tillate deg å ha en person med deg. IKKE ta med hele familien, beste venner, kjæreste og naboer. Ikke bare vil du lykkes med å pisse av butikkinnehaveren, tatoveringsartister og andre klienter, men du vil sette unødig stress på deg selv.

Kommuniser med artisten din. Hvis du føler deg svak eller svimmel, ta en pause. Det er ikke uvanlig.

11.

Sist men ikke minst. Det er ekstremt viktig å TIP artisten din. Husk at tatoveringsartister gjør en god sum penger på tips ... og hvis du er veldig fornøyd med de gjengitte tjenestene og vil komme tilbake til samme butikk for en annen tatovering, må du ikke snakke om tipset.

Tips og advarsler

  • Bruk behagelige klær når du får tatoveringen, og sørg for at området du vil få tatovert, er lett tilgjengelig.
  • Bring En flaske vann med deg. Det kan hjelpe deg med å slappe av litt.
  • Ikke vær redd for å snakke med kunstneren din, men forvent ikke en livlig skikkelse, de jobber også etterpå. Ikke distrahere dem.
  • Ta en sjåførs lisens eller utstedes ID for aldersbekreftelse. Du må være 18 for å bli tatovert.
  • Du må være 18 for å bli tatovert.
  • Å få tatovert bærer risikoen for å få hepatitt og andre blodbårne sykdommer ved riktig håndtering og avhending av nåler utføres ikke av butikken og dets kunstnere.
  • Tatoveringer blir mer og mer aksepterte i samfunnet for både kvinner og menn. Det er noen få skritt du bør ta før du tar sjansen og blir blekket.