Hvordan lage Candle Flame Art

 

1.

Lys et lys. Tapered eller søyle lys fungerer best i motsetning til et stearinlys i en glassbeholder, som du vil være i stand til å bringe papiret tett over flammen.

2.

Flytt akvarellpapir tett over lysflammen ved selve flammens spiss der røyk begynner. Du vil trenge dette et par ganger, slik at du ikke brenner papiret eller sverger det altfor mye.

3.

Varier flytningen av papiret over lysflammen å skape interessante former og linjer som du kan utvikle senere.

4.

Sjekk arbeidet ditt. Ta en titt på papiret ditt når du går for å sørge for at du har nok hvite mellomrom mellom røykmerker. Du vil lage abstrakte figurer, ikke bare en klump av brent papir.

5.

Forbedre bildet. Når du har et interessant mønster, kan du forbedre bildet ved å legge til noen akvarellmaling eller blekkarbeid hvis du velger. Arbeid forsiktig slik at du ikke smør eller ødelegger røykfylte linjer.

Tips og advarsler

  • Forbedre bildet ved å ta et bilde eller en skanning av det, og leker med det i Adobe Photoshop eller annen fotoprogramvare.
  • Bruk sprøytefiksativ mellom røykfylt papir og maler det for å forsinke smøring.
  • Bruk små ark papir til arbeid Først til du utvikler din egen stil. En 8 x 10-tommers papir er vanligvis stor nok til å komme i gang.
  • Klipp røkt papir i bokmerkestørrelser og utvikle bilder i mindre skala for å bruke som gaver.
  • Lag røykbildet i et kjøkken eller i nærheten av en vannkilde hvis du setter papiret i brann.
  • Ikke la barn gjøre denne prosessen uten tilsyn.
  • Å finne en unik måte å tappe inn på din egen kreativitet og fantasi er ikke alltid lett. Hver artist blir litt lei av sin vanlige rutine, uansett hvor dyktige de er, og å bryte fra den vanlige kunstgjennomgangen kan bidra til å avslutte 'artistens blokk'. Abstrakt kunst ble 'født' tidlig på 1900-tallet og nådde popularitet i 1950-tallet med malerier av Rothko og Pollack. Maleri med stearinlys kan defineres som litt abstrakt og uvanlig for å være sikker, men den tilfeldige form og farge kan inspirere til mange andre typer kreativitet. Jeg brukte denne stearinlyseteknikken først med geriatriske klienter som hjelper til med å bryte dem ut av rutinemessig tenkning og hjelp til å fostre abstrakt tanke. Ved å bruke en lysflamme til svakt papir, kan du lage spøkelsesfulle og røykfrie bilder som kan undersøkes på mange forskjellige måter med maling, penner eller blyanter.