Hvordan lage faux stained glass speil

 

1.

Handle for materialer. Enhver god håndverksbutikk vil bære de elementene du trenger for å fullføre dette prosjektet. Du kan også få speilene selv i en dollarbutikk eller en hjemmeleveringsbutikk.

2.

Rengjør og tørk speilene. Overflater må være fri for støv og smuss for at malingen skal føre seg til rette.

3.

Bruk en mørk markør for å tegne bildet eller mønsteret på speilet. Deretter tar du væskens bly, og med en fast hånd klemmer du ledningen ut på speilet der markøren indikerer. Alle deler av bildet du vil male på, må være vedlagt ledningen, ellers vil malingen lekke ut over de åpne områdene.

4.

La blyen tørke og sett for et par timer før du maler. Når det er klart for maling, velg fargen din og bruk øyedråperen til å slippe maling inn i blyområdet. Denne maling tar en dag å tørke, så du trenger ikke å skynde deg for å få det på speilet.

Tips og advarsler

Legg speilet på en jevn og flat overflate for å tørke. li> Når du setter malingen i øyenleggeren, må du sørge for at du ikke har luftbobler i droperen. Hvis en luftboble faller inn i speilet, bruk en rett pinne for å bryte den. Disse faux farget glass speil er vakker og iøynefallende. Du bruker faktisk en spesiell maling på et område som er begrenset av flytende faux bly. Du kan tegne ditt eget design, bilder eller mønstre, og når maling og bly er tørr, vil du få en samtale kunstdel som du også kan bruke som en speil. Heng dem i et hvilket som helst rom i huset ditt, gi dem som gaver, eller selg dem på håndverket.