Hvordan skriver jeg artistens navn og dato for kunstverket?

 

1.

Velg hvor du vil signere maleriet. Denne plasseringen kan være hvor som helst innenfor maleriet, men er oftest funnet bare innenfor en av de øverste eller nederste hjørner. ArtLex lister opp flere unike steder kunstnere har lagt sine signaturer i fortiden, for eksempel på et stykke papir eller gravert i en plakett på veggen. Mer kreative tilnærminger er å plassere signaturen i broderi på tegnetes klær eller i vannfargen på veggen. Disse signaturene kan være kunstnerens fulle navn, initialer eller et bestemt symbol eller stempel. Alan Bamberger med Art Business sier imidlertid at du bør prøve å plassere signaturen et sted som seere kan finne det, og signere slik at de vil kunne gjenkjenne navnet ditt. På denne måten kan du bli funnet av folk som kanskje vil kommisjonere nytt arbeid, din kunst er anerkjent som 'ferdig' og den får en profesjonell appell.

2.

Velg en Kontrastfarge fra malepaletten du brukte til å lage maleriet, bland det med litt tynnere om nødvendig, og bruk det med den lille børsten til å signere navnet ditt. Wendy Froshay, kunstmentoren, påpeker at signaturen skal være lesbar og merkbar, men bør ikke forringe selve maleriet. Signaturer bør beholde konsistens fra ett maleri til et annet, selv om de ikke ser ganske ut som signaturen du bruker til å signere sjekker. De bør også vises på relativt samme sted fra ett maleri til det neste. Hvis maleriet ditt er en olje maleri, anbefaler Froshay at malingen tørker først, slik at du kan tørke bort signaturen din hvis du gjør en feil. Hvis det er en akvarell, foreslår hun at du legger et stykke vokspapir, voks siden ned, over akvarellpapiret før du maler Signer navnet ditt ved hjelp av en kulepenn eller et annet solidt punkt, pass på at du trykker på akvarellpapiret. Voksen overføres til malingsoverflaten og oppfører seg som en motstand i form av signaturen når du male bildet ditt.

3.

Vend maleriet over og signer arbeidet igjen. Du har all den plassen du trenger på baksiden av bildet ditt for å beholde viktig informasjon som trengs i forbindelse med maleriet. Igjen anbefaler Bamberger å bruke det samme mediet a s du pleide å skape arbeidet. Pass på å skrive ditt fulle navn og dato arbeidet tydelig. Du kan også velge å inkludere referanser til navnet du har gitt arbeidet, bakgrunnen, noen artisters foreninger du tilhører eller navnene eller alderen til folkene som vises i maleriet.

Tips og advarsler

  • Noen artister har valgt å bruke Sharpie-penner til å signere sitt arbeid. Dette er absolutt et alternativ, men kunsthistoriker Alan Bamberger bemerker at dette øker muligheten for at ektheten av arbeidet ditt kan bli stilt spørsmål på et tidspunkt i fremtiden.
  • Øv på signaturen flere ganger før du signerer bildet. Signering med pensler er mye annerledes enn å signere med penner. Men det er vanskelig å overvinne gamle vaner når blekk går tørt --- praktiserende kan hjelpe deg med å overvinne tendensen til å presse ned hardere for å få mer blekk når du virkelig trenger å laste på penselen.
  • Kunstnere ofte lurer på om de skulle signere og danse deres kunstverk. For noen er det et stilspørsmål --- de ønsker ikke å forstyrre strømmen av bildet de har laget, d eller de føler det er for stolt over å skrape sitt navn over bunnen av lerretet. For andre føler de at deres arbeid aldri vil bli så berømt, og de vil kanskje ikke ha et bestemt stykke assosiert med dem. Det er imidlertid overbevisende grunner til hvorfor du bør signere og date arbeidet ditt og ingen grunn til at denne informasjonen må påvirke selve maleriet .