Hvordan tegne Rolly fra 101 dalmatere

 

Tegning Rolly

1.

Tegn en middels oval og koble den til en større oval. Tegn en liten linje som forbinder begge ovaler nær gapet som skal være på venstre side. Tegn et rektangel som kurver bakover på høyre og venstre side.

2.

Legg til sirkler som representerer Rollys føtter. En sirkel skal være av til siden av hodet og halslinje på venstre side. En annen sirkel skal hvile halvveis på den større sirkelen og halv i tom luft - på toppen av det største ovalet. Tegn en oval som er 95 prosent på den større ovale og 5 prosent over det buede rektangelet. Tegn en eggform på høyre side langs kanten av rektangulens større oval og buede ende.

3. Legg til to lange ovaler til de mindre ovalerne. du trakk det som er nær rektangelet og magen. Disse vil fungere som Rollys føtter. Etterpå tegner du en sirkel i en sirkel i hodesirkelen. Dette er Rolly 's snout. Legg en avrundet trekant til venstre på hodet og en halv sirkel til høyre side av hodet. Dette vil være Rolly' s ears.

Gå rundt retningslinjene og legg til detaljer etter behov. Legg merke til tegningene - tær, nese, munn og ører har blitt lagt til.

5.

Legg til flekker og andre detaljer.

Rolly er en av tegnene fra 101 dalmatere. Han er en veldig søt karakter som er morsomt å tegne og enda morsommere å etterligne. Hans bolle er også flott for å praktisere skygge.