Slik ber om avisdekning for en kunsthendelse

 

Slik ber om avisdekning for en kunsthendelse

1.

Skriv en pressemelding. Når du skriver denne utgivelsen, tenk på de mest bemerkelsesverdige aspektene av arrangementet, som en kunstner som snakker eller at pengene som blir reist eller donert, vil bli gitt til veldedighet. Inkluder alt som vil sette hendelsen bortsett fra andre som skjer samme natt. Sørg for å inkludere all relevant informasjon som tid, dato og sted for arrangementet. Pass også på å oppgi navnet ditt sammen med et telefonnummer der du kan nås på dag og kveld. Din pressemelding bør ikke være mer enn en side i lengden.

2.

Ring avisen og be om navn og e-postadresse til kunsteditoren.

< p> 3.

Send utgivelsen din. Fest utgivelsen og klipp og lim inn teksten i e-postens kropp.

4.

Bestem hvilken type dekning du vil ha. Avhengig av arrangementet kan du be om en forhåndshistorie som vil bli publisert en dag eller to før arrangementet ditt, med ideen om å hjelpe deg med å delta. En oppfølgingshistorie forteller hva som skjedde på arrangementet og gir informasjon om hvem som ble hedret eller hvor mye penger ble oppdratt.

5.

Vent to dager etter å ha sendt utgivelsen, og hvis du ikke har hørt fra redaktøren eller en reporter, ring avisen og be om å snakke med kunsteditoren. Ikke ring tidlig om morgenen, fordi de fleste journalister ikke starter arbeidet til klokken 10 om de ikke er tilgjengelige gi en detaljert melding og telefonnumre. Si ditt navn og telefonnummer sakte og gjenta dem to ganger. Når du snakker med redaktøren, vær klar over hva du ber om. Du kan for eksempel si 'Mitt navn er Jane Doe . Jeg sendte deg en utgave om denne hendelsen. Jeg håper du kan skrive en forhåndsartikkel om det 'eller' Jeg 'm håper du vil dekke arrangementet.' Ikke spør om de fikk utgivelsen; Selv små aviser får 25 eller 30 utgivelser om dagen.

6.

Spør om hendelsen din kunne bli oppført i papiret gratis. De fleste aviser har felleskalendere eller kunst- og underholdningskalender som ikke tar betalt for oppføringer. Ikke be om at elementet skal kjøres på en bestemt dag eller i et bestemt tidsrom. Hvis du er så krevende, vil de forvente at du kjøper en annonse.

Tips og advarsler

  • Være villig til å møte reporteren på sitt kontor Hvis du vil være villig til å jobbe sammen med dem, vil de være mer tilbøyelige til å hjelpe deg.
  • Forstå at bryte nyheter alltid støter på brikker , så ta kontakt med papiret minst to uker før begivenheten for å be om dekning.
  • Ikke spør dem når eller hvor artikkelen vil løpe, fordi det ikke er deres beslutning å gjøre. Alt avhenger av tilgjengelighet og annonsetilstand.
  • Ikke kreve dekning. Spør høflig og si takk, selv om de ikke kan hjelpe.
  • Hvis de ikke klarer å dekke arrangementet eller skrive artikkelen, spør dem om de vil publisere noe du vil skrive.
  • Å få publisiteten du trenger for en kunstbegivenhet, kan bli vanskelig, spesielt hvis du er på et stramt budsjett. Men ved å følge noen få enkle triks i handelen, kan du effektivt be om dekning for arrangementet ditt.