Hvordan lage en tegneserie

 

1.

Velg din tilnærming. I likhet med avis tegneserier, er noen webkataloger en samling av nonsequiturs uten spesiell tråd å knytte dem sammen, mens andre har en etablert cast og en eller flere pågående historier. Bestem hvilken som passer best for deg og gå med den.

2.

Sett opp tegneserien din. Hvis du skriver en pågående historie, lager du et tegn på karakterer og bestemmer personlighetene dine. Det kan også være lurt å skissere noen historiebuer for å veilede ideene dine senere. Selv om du ikke har tenkt å ha noen form for tilkobling fra en tegneserie til de neste lagerkonseptene for å arbeide videre i fremtiden.

3.

Opprett en mal. De fleste tegneserier har samme generelle utseende, enten en enkelt ramme eller flere rammer av samme størrelse for å gi leseren litt konsistens. Dette hjelper deg også med å ha en lanseringspute for å lage dine ideer, skape en slags stillas for din historie eller punchline. Hvis du 'tegner for hånd, gjør du rikelig med kopier av denne malen for fremtidig bruk. Hvis du' tegner det digitalt, må du lagre malfilen separat fra det endelige arbeidet ditt.

4.

< p> Skiss tegneserien. Planlegg generell handling og layout og skisser de grunnleggende figurene og bakgrunnene. Hvis du er en håndtegning, planlegg dine talebobler. Hvis du bruker et grafikkredigeringsprogram, kan du legge dem til som et lag på toppen av det ferdige arbeidet. Hvis du skisserer på datamaskinen din helt fra grunnen, bruk en digital nettbrett for å gjøre arbeidet ditt jevnere og mer profesjonelle.

5.

Blekk tegneserien. dristig farge, vanligvis svart. Hvis du ikke har en digital nettbrett, men ønsker å lage tegneserien digitalt, kan du inkludere tegneserien for hånd, skanne den inn i et program, og deretter rydde det opp og farge det digitalt. < /p>

6.

Kolor og skygge tegneserien. Hvis du håndterer tegneserien din, bruker du dristige markører og planlegger skyggen din forut for å unngå smussing. Hvis du bruker et program, sparer fyllingsverktøyet tid, men det kan flate tegningen. Hvis du vil bruke fyllingsverktøyet, planlegg deg på skygge på toppen av det for å gi det litt dybde.

7.

Rengjør det og legg til etterbehandling. Hvis du jobber digitalt, kan du slette eventuelle feilmerke og legge til talebobler på dette punktet.

8.

Last opp det til ditt webområde for å dele det med verden. Hvis du opprettet det digitalt, kan du bare laste opp den lagrede filen, vanligvis i .gif eller .png-filformat. Hvis du opprettet det for hånd, skann du tegneserien. Beskjør overflødig om nødvendig og lagre den som en .gif, .jpg eller .png-fil.

Et allsidig medium, tegneserier kan uttrykke alt fra det mørke og intense til det satiriske og meningsløse. I dag kan nesten alle personer med internettilgang publisere sin egen tegneserie for verdens forbruk. Web tegneserier har blitt et raskt voksende samfunn, og ønsker alle som er villige til å uttrykke seg via rammer og taleboble.