Hvordan lage politiske tegneserier som Pat Oliphant

 

1.

Hold opp med gjeldende hendelser. Dette er nødvendig for enhver politisk tegnefilm, ikke bare de som ønsker å være som Oliphant. Du trenger å vite hva som gjør forsideoverskriftene og deretter kunne plukke moro på det i tegneseriene dine.

2.

Vis politisk nøytralitet. Gjør det klart at du vil angripe alle politiske partier og problemstillinger i tegneseriene du tegner. En av de beste måtene å gjøre dette på er å ikke pusse moro på samme politiske parti i påfølgende dager.

3.

Unngå noen form for politisk korrekthet. Vær ikke redd for å angripe og latterliggjøre etniske grupper hvis du tror de fortjener det. Og gjør direkte anklager mot politiske ledere som du vet at mange andre vil gjøre, men er redd for.

4.

Overdriv personlighetene du skildrer i tegneseriene. Dette er en annen standard prosedyre for politiske tegneserier. Dette kan inkludere dwarfing Hillary Clinton, tegne Bill Clinton i overalls eller gjøre George Bush skinn tynn.

Lag et lite tegn, for eksempel en fugl, et miniatyr menneske eller noen type dyr. Hold ham i nederste hjørne av hver tegneserie og gi ham det siste ordet. Denne lille fyren kan hjelpe deg med å håndtere dine egne personlige frustrasjoner, som dine sensurredaktører.

Pat Oliphant har blitt kalt den mest innflytelsesrike politiske tegneserien ved 'The New York Times' og andre medier. Hvis du ser ut til å tegne politiske tegneserier som Oliphant, må du være mer enn en god artist. Du trenger en bite vidd med en total mangel på politisk korrekthet overhodet.