Hvordan tegne en kylling

 

1.

Tegn hans to øyne. Siden kyllinger er kokete og morsomme, kan det være lurt å gjøre øynene litt runde.

2.

Legg til nebb og den danglende ting som henger ved siden av den. En kylling er en enkel trekant, mens den dangling ting kan være noen form for din smak, så lenge det dangles ned under nebbet og ikke ser ut som det er en del av den.

3.

Gi kyllingen din en fin frisyre og en stor, fet kropp. Håret er faktisk fjær som popper opp fra øynene sine. Du kan gi ham en flattopp, som bare ville være et rett, firkantet hode. Eller ha det gøy og topp hodet med pigger eller pærer. Kroppen hans er rett og slett en halvcirkel; forestill deg en lang, kort båt eller tenk på Pac Man på hans side med munnen åpen veldig bredt.

4.

Fyll ut ytterligere detaljer. Tegn to tynne pinner for å tjene som ben. Du kan være litt mer forseggjort enn pinnene, men hold dem tynne for den komiske effekten. En stor, feit kylling på tynne, tynne bein vil få alle til å le. Legg sine elever og en vinge. Selv om kyllinger ikke er kjent for sin flyveevne, vær snill og gi ham en linje midt i sin fete kropp for å tjene som en vinge. Hans elever er bare to prikker, en hver midt i sine sløyfe øyne.

5.

Avslutt kyllingen med små linjer for skygge, spesielt i vingen og dangling ting , og en design i hans hårklipp. Ikke glem å signere arbeidet ditt.

Tips og advarsler

  • For å hjelpe deg å tenke komisk når du tegner en kylling, kan det hende at du hold nøkkel setninger i tankene. Disse inkluderer: squawk som en kylling, kylling dans og løpe rundt som en kylling uten et hode.
  • Du kan spille med kyllingstemaet ditt ved å tegne variasjoner. Illustrer kylling litt, med hans tegn om at himmelen faller. Tegn en bykylling på vei til jobb.
  • Kyllinger ser bra ut på kjøkkenutstyr. Sørg for å spørre moren din tillatelse først før du tar din permanente markør til et lyst, hvitt kjøleskap.
  • Tegne en kylling tar bare litt fantasi og en villighet til å ha det gøy. Dette er en av de enkleste illustrasjonene å gjenkjenne og det er ingen spesielle ferdigheter som trengs for å fremstille denne morsomme fuglen. Du trenger ikke å vite hvorfor han krysset veien eller hvis egget kom foran ham. Noen få enkle trinn vil være alt du trenger for å tegne en kylling.